27. Travnja, 2024. 12:29:25
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(3)

sve 5+++++, preporuka prodavatelja.

sve ok..preporuka...

Brza uplata - sve ok

sve pohvale za kupca,preporuke !

VK

Ovdje se radi o klasičnoj prijevari. Opis: "vrlo očuvan, potpuno ispravan, malo korišten ...pažen i mažen". Kada je laptop stigao bilo je očigledno da je otvaran i popravljan. Odmah pri prvom korištenju počeo se grijati. Kupio sam podlogu za hlađenje laptopa i nakon par dana laptop se u potpunosti pokvario. Sada ne daje nikakvu sliku na ekranu.

Odgovori

poštovani Niste napisali sve, samo ono što vam odgovara,pa i ostatak korespodencije Ovdje treba reći da ste otkrili tri danqa nakon što ste preuzeli laptop, da se grije, i pregrijava, i to ste mi i napisali, ali uz napomenu da ćete se još par dana "pozabaviti" s laptopom. Opet ponavljam, laptop je potpuno ispravan poslan, za što postoje dokazi, fotografije rada, te i nekoliko svjedoka. Nakon toga ,dvadesetak dana kasnije šaljete poruku kako je otišla grafička kartica, te kako je laptop otvarani da je zbog togakrepao. Tu je potrebno napomenuti da ste napisali kako se vi bavite laptopima, i to znadeta. Dakle nakon dvadesetak dana Vašeg "zabavljanja" s laptopom ispada da sam vam je prodao neispravan laptop To nije istina, Dakle da sumiram: Laptop je k vama otišao ispravan,ali nakon Vaše dvadesetodnevne "zabave"s istim, on se pokvario, jer VI SE BAVITE laptopima, i to znadete Upotrebili ste vrlo teške riječi, ali ste zaboravili i da i ja mogu isto to reći, jer ako je laptop bio neispravan, zašto niste odmah reagirali, nego ste se dvadesetak dana s njime zabavljali, i onda nekoga nazvali da je lopov. Postavlja se pitanje tko je ovdje ustvari kriv. Ja znam, a trebali biste znati ivi. Sve što sam ovdje napisao,lako je vidljivo u porukama koje su sačuvane u aukcijama, a može se i pokazati fotografije oglasa,tako da se sve vidi No ne ljutim se,nego vas srdačno pozdravljam

također sve ok i preporuke ostalima 5+++++

također sve ok i preporuke ostalima 5+++++

Odličan prodavatelj, apsolutna preporuka za svako daljnje poslovanje

sve ok

Brzo i jednostavno obavljena transakcija, preporucujem kupca 5++

jako brza uplata, sve po dogovoru

jako brza uplata, sve po dogovoru

sve 5, hvala!

sve 5 svaka preporuka !

sve 5, svaka preporuka !

Sve 5, brza isporuka, za svaku pohvalu

sve super,hvala !!!

Sve super sve 5!

sve 5, i ekstra brza dostava

Svaka čast! Prodavatelj se zbilja trudio poslati što ranije jer mi je trebalo.

pouzdan kupac, osim početnog problemčića oko plaćanja, sve u svemu 5+

SVE 5!!!PREPORUKA!

Sve odlično..tople preporuke za kupca!!!

Brza i jednostavna transakcija, preporuke za kupca 5++

Sve pohvale

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.