18. Travnja, 2024. 13:11:22
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(0)

Kupio predmet (pribor za jelo), pod opisom SREBRO. U poslovnici Euro Domus i kod privatnog zlatara u Splitu, provjerim, i na oba mjesta dobijem nedvosmislenu informaciju kako se ne radi o Srebru. Prodavatelj traži da mu pošaljem natrag u Zagreb, kako bi on provjerio radi li se o srebru, a ja, ako želim, mogu prisustvovati provjeri?! Nazove me danas, najprije pokuša uvjeriti kako ima otkup srebra već 15 godina, da ovi zlatari pojma nemaju, pa nastavi priću kako mu trebam poslati pošiljku u Zagreb, i na kraju me počasti sa jebi se, glupi tovare i odjebi. Civilizirano, jako ugodno i primjereno prevarantu.

Odgovori

Svatko tko znna, može vidjeti na slici da se radi o srebrenom priboru za jelo Gospodinu sam predložio da se predmet analizira na senzoru metala gdje se iščita koja je finoća i sastav metala u predmetu. Gospodin nije pristao. Rekao sam da može vratiti predmet , ali ako se uspostavi da je pribor od srebra, da ću ostaviti negativnu ocjenu zbog ometanja aukcije. Gospodin je rekao da će mi sad odmah ostaviti negativnu ocjenu i počeo je vrijeđati .. "pi...ti mater.... i td... Majmun poremeč

Sve pohvale,moja preporuka.

sve 5

Odlično

sve super !

sve super !

odlično

Preporuka

Sve u redu, dobra komunikacija, dobra ocjena (+5/5), preporuka!

Super +5

Super +5

Sve 5. Jednostavna i ležerna komunikacija i dogovor oko preuzimanja.

Sve OK, preporuka prodavatelju.

Super prodavač za svaku preporuku!

sve 5!! preporuka!!

sve 5!! preporuka!!

5+

++++++++++5

Sve po dogovoru. Preporuka. Sve za 5

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.