20. Travnja, 2024. 06:41:56
Kategorije
Sve ocjene
(8)
(2)

Sve u najboljem redu .

Sve ok ... 5 +++

Sve ok ... 5 +++

Sve ok ... 5 +++

Sve ok ... 5 +++

Moram izraziti svoje nezadovoljstvo suradnjom! Naime predmet - riba od palme je stigla na moju adresu, ali na žalost sa slomljenim šipčicama na leđnoj peraji, iako je bila brižno upakirana. Bez obzira što je korisnik uredno napisao da ne radi primopredaju već da predmete šalje isključivo poštom mišljena sam da je mogao pristati na primopredaju, naročito kada se radi o delikatnom predmetu za slanje poštom, tim više što smo u istom gradu. Naime Split nije New York da je primopredaja nemoguća misija, a bila sam spremna doći gdje i kada korisniku odgovara. Zbog toga ostavljam neutralnu ocjenu! Ukoliko predmet aukcijom postigne nisku cijenu i prodavatelj nema ocekivanu korist prodajom, nije u redu da se pošatrinama ''nadožuntava'' vrijednost istog - generalna opaska!

sve 5+++ , hvala

sve 5+++ , hvala

oštećenja se vide na slikama, ali bilo bi fer da su navedena u opisu

sve odlično

obje su oštećene

sve ok

sve ok

sve ok

Suradnja za poželjeti. Moje iskrene preporuke!

55555

uredan kupac

uplata je mogla biti i brža

Sve10+++

Sve10+++

Sve10+++

Sve10+++

Sve najbolje preporuke!5+++

Sve najbolje preporuke!5+++

Sve najbolje preporuke!5+++

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.