25. Travnja, 2024. 09:38:01
Kategorije
Neutralne ocjene
(2)
(0)

Nažalost sat je prodavan pod potpuno ispravan, a stigao je potpuno neispravan, s obzirom da sam odlučio zadržati sat bez obzira na netočan opis dajem samo neutralnu ocjenu. Napominjem da sam prije davanja ocjene pokušao stupiti u kontakt s prodavačem mailom, na koji on nije odgovorio.

Odgovori

Poštovani, itekako sam odgovorio na vas mail. Javili ste se 4-5 dana po primitku sata,tko zna sta ste radili sa njim a onda ste se dosjetili da mi reklamirate kvar. Sat je prije slanja uredno pregledan i radio je perfektno! Žao mije što dolazi do ovakvih situacija,čudan ste čovjek.. Tvrdim da niste u pravu i to je to!

Neutralna jer nisu navedene manjkavosti, tj oštečenja. Isporuka brza, nadam se da će slijedeči predmet biti ok. Roccostlouis

Odgovori

Poštovani gospodin zna i priznao mi je kroz interne poruke da je pogrijesio te da bi sad promijenio ocjenu.Sta je,tu je,nije propast svijeta,idemo dalje...

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.