01. Lipnja, 2020. 05:09:10
Korisnički profil: Etelam. (822)
 

Broj ocjena: 5603

99,16% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 823 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 6 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 1 korisnika

Registriran od: 19.09.2016.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Negativno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (5594)      Neutralne (8)      Negativne (1)  
Neadekvatno i loše pakiranje uzrokovalo lom predmeta u transportu. Nakon opravdanog prigovara prodavač me blokirao i onemogućio mi sudjelovanje u njegovim ostalim aukcijama. Daljnja korespodencija s njegove strane krajnje neprofesionalna, drska i bezobrazna. Poslije svih lijepih iskustava u poslovanju s ostalim članovima aukcija i zbog toga što u ovom slučaju i za ovog prodavača nemogu naći ni najmanji razlog ili olakotnu okolnost da ovu transakciju barem ostavim neocjenjenu, prisiljena sam dati negativnu ocjenu kao smjernicu drugim članovima da budu krajnje oprezni u suradnji s njim.


O
Jao silente,opet vi indirektno vrijedate...na zalost niste napisali da sam vam drugi predmet poslala na svoj trosak ..i da niste htjeli novce nazad.Zao mi je sto se skulptura polomila ali vi niste bili spremni za nikakvo rijesenje.Blokirala sam vas nakon sto je sve bilo rijeseno sa oba predmeta jer ste mi tada vec poceli nesto prijetiti i postali ste vrlo neugodni.
Nazalost momentalno kao sto svi znamo posta i DPD ne cine dobar posao sa paketima i opce je poznato kako hantiraju sa njima .
Sigurno imate neki gadan problem sa hormonima zasto ste tako ljuti ..vi ste poceli biti neugodni a ja sam se samo prilagodila vama...savjetujem dobrog doktora.

P.s Wie man in den Wald hineinschalt ,so schalt es zurueck.

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje

Nužni kolačići