25. Travnja, 2024. 06:45:31
Kategorije
Neutralne ocjene
(5)
(0)

predmet je lažno opisan. ovo nije "preslika plakata iz 1937." (kao što piše u opisu), već doslovice nemušto izrađena fotografija plakata, praktički nema nikakvu vrijednost, za baciti je.

Odgovori

U Vašoj ocjeni navodite doslovno "da je predmet lažno opisan..." Rekao bih, najblaže, da ste ozbiljno pretjerali. Jer, u aukcijskom opisu navedena je njena veličina, i upravo ta foto - preslika plakata koju ste otkupili (ne postoji njen duplikat) objavljena je na 223. stranici (kat. br. 67) digitalizirane knjige "Varaždinski sokol i plakatom kroz povijest". što bjelodano kvalificiranije govori o njenoj vrijednosti. Za nadati se je da nećete nemuštim proglasiti i njenog autora i nakla

predmet je lažno opisan. ovo nije "poster iz 1940-ih/ preslika?" (kao što piše u opisu), već doslovice fotokopirana četvrtina A4 formata iz fotokopiraone. također, dobio sam zgužvan predmet. ovo nije odgovornost niti krivnja pošiljatelja, no PREPORUČENA pošiljka stigla mi je točno 14 dana nakon slanja, i to nagurana zgužvana u sandučić. Izbjegavajte Hrvatsku poštu u najširem krugu!

Zagubilo se. Više sreće drugi put. :j

Zagubilo se. Više sreće drugi put. :j

Prodavatelj je predmet prodao prije. Dakle, mi nismo kupci pa ne možemo dati ocjenu.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.