24. Siječnja, 2020. 08:46:14
Korisnički profil: Konkvistador (154)
 

Broj ocjena: 322

99,35% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 154 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 1 korisnika


Registriran od: 04.07.2015.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Neutralno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (321)      Neutralne (1)      Negativne (0)  
Iako sam gotovo zaboravio , odnosno nisam niti htio ostaviti ocjenu, ostaviti ću je samo zbog toga što opisani predmet nije onakav kakav je zapravo. Naime pola dijelova nije u funkciji i u stvari nije u uporabnoj funkciji ( osim tipkovnice i monitora ).


O
Poštovani, žao mi je što je došlo do toga, kompjuter je dan prije slanja radio savršeno i bio je potpuno ispravan. Stavio sam osobno novu matičnu i sve je bilo ispitano. Da nije valjalo stavio bih ga od kune kao lot a ne bi išao sa rezervnom cijenom. Moja je krivica što sam ga dao ispod cijene ali vi ste se javljali kao da vam ga moram prodat. Dpd ga je dva puta vozio k Vama i najvjerojatnije su oni nešto sredili u transportu a tog sam se i bojao. To ste me trebali obavjestiti odmah da ih kontaktiramo a ne stavit ocijenu u zadnjih 5 minuta da vam slučajno ne bih stavio negativku. A samo zbog tog poteza ste je i zaslužili! Hvala i sretno.

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje
Nužni kolačići