25. Travnja, 2024. 12:44:44
Kategorije
Negativne ocjene
(1)
(1)

"stara sjekira" ima natpis "made in spain" koji je namjerno izostavljen s fotografija br 3 i br 5. i s time kupce dovela u zabludu kupce. Kontaktirao sam prodavačicu u cilju povrata predmeta. Prvo se izmotavala da se nikakav natpis ne vidi a nakon toga me glatko odbila i rekla: "kako ona ne vidi ništa sporno" i " ne želi vratiti novac. NIKAKO NE PREPORUČAM KUPOVINU OD DOTIČNE NI NAJGOREM NEPRIJATELJU. Sukladno napisanome, za "staru sjekiru" dajem novu negativku.

Odgovori

Na ovakav vaš komentar teško da normalna osoba može dati odgovor... Vi ste o svojoj kulturi sami dovoljno rekli. Ja nisam oko sporne sjekire ništa sakrivala, niti išta izostavila. Pitala sam vas otvoreno u privatnim porukama što je ta sjekira po vama trebala biti. Kasnije sam zaključila da ste razočarani što za 450kn niste kupili nešto što vrijedi puno više. Moja aukcija je bila postavljena od >> 1kn!!!!!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.