27. Travnja, 2024. 03:42:13
Kategorije
Sve ocjene
(0)
(1)

Najbolje preporuke za kupca.

sve prema dogovoru, preporuka

Sve obavljeno po dogovoru. ODLIČAN kupac !

sve 555555

sve 555555

sve 555555

BRZO, KOREKTNO, SVE NAJBOLJE.

BRZO, KOREKTNO, SVE NAJBOLJE.

BRZO, KOREKTNO, SVE NAJBOLJE.

Ugodna komunikacija, kristalno jasno dogovaranje, brza uplata. Jednostavno rečeno pohvale kupcu. Moje preporuke. Ocjena: odličan (5)

Član kupio predmet po opciji "ponudi cijenu". Nebitno koliko je ponudio jer to je njegovo pravo. Istu sam ponudu prihvatio i poslao podatke za uplatu. Potom se javlja kupac da nije vidio o čemu se radi - nije čitao opis predmeta. U samom naslovu je napisano što se prodaje kao i u opisu predmeta. Nudi da mi plati proviziju na što ne pristajem. Neprodajem ovdje radi provizije. Uz sve to, predmet mi stoji zatvoren desetak dana. Iz svega navedenog, negativna sa razlogom, i radi povrata provizije.

Odgovori

Suvišno je bilo što dodatno komentirati na ovo..odmah, po učinjenom propustu (odmah nakon što sam "kupila" predmet), kontaktirala sam prodavatelja kako bih zamolila da poništi kupnju jer kupljeni predmet nije ono što zapravo želim i to uz molbu da uplatim naknadu zbog svega što se desilo, no prodavatelj je uredno držao predmet zatvoren svo vrijeme znajući za cijelu situaciju. Prodavatelj u nekoliko navrata šalje prijeteće i neugodne poruke kako ću zbog istog biti negativno ocjenjena..što je i učinio..tu stvarno nema ljudskosti!

Sve za Pet. Preporuka !

Sve u redu.

Sve brzo i jednostavno, moje preporuke, 10 +++++

Sve brzo i jednostavno, moje preporuke, 10 +++++

Odlična suradnja, moje preporuke !!!

sve 555555

sve 555555

sve 5

sve 5

sve 5

sve 5

Odličan kupac. Velika preporuka.

Odlican kupac, transakcija provedena uredno i brzo, PREPORUKA!!!

Sve u najboljem redu, moje preporuke !!!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.