18. Travnja, 2024. 21:45:33
Kategorije
Negativne ocjene
(1)

Kupac se u potpunosti oglušio na sve poruke, mada ih je pročitao! U najmanju ruku, nekorektno!

Milijardu poruka,nejavljanje.gospodin kaze da je uplatio a na mom racunu od njegove uplate jedna velika nula.laganje,nejavljanje,i bit ce blokuran za moje aukcije.Hvala Vam na zajebanciji.Zato velika najveca negativna.

ne javlja se

ni traga ni glasa, jako neodgovorno ponašanje, bez komentara

kupac se ne javlja niti odgovara na poruke žao mi je ali ovo je jedina moguća ocijena

Kupac se ne javlja

Prosla su vise od 3 tjedna, a "gospodinu" ni traga ni glasa, iako je procitao poruke pred negativnu ocjenu. Prilicno neozbiljno ponasanje....

OVOG GOSPODINA ZAOBILAZITI U ŠIROKOM LUKU. Naime, gospodin licitira na aukciji i pobjeđuje, a potom zove prodavaća i licitira sa visinom poštarine i nameće svoj način slanja kao da je bio prisiljen bio na licitaciju ili kao da mu je visina poštarine rečena nakon završetka aukcije.On tvrdi da nije vidio visinu poštarine koja je 60kn, (predmet je veći i dolazi od treće osobe) i naravno da to treba platiti kupac,a on odbija i postavlja svoje uvjete.Potom mu se još jednom lijepo objašnjava da je predmet od treće osobe i da su uvjeti isporuke postavljeni prije licitacije, no on drsko prijeti i ponaša se kao da je u najmanju ruku on prodavać predmeta . U SVAKOM SLUČAJU IZBJEGAVAJTE OVOG LIKA JER ON JE TU RADI ZABAVE I MALTRETIRANJA LJUDI.

Posle nekoliko razmenjanih mailova i navodno obavljenog dogovora uplata nije usledila. Po mom misljenju kupac je imao dovoljno vremena da izvrsi uplatu. Na zalost, prinudjen sam da dam negativnu ocenu.

Odgovori

Žao mi je sto nisam poslao obavijest no morao sam otvoriti devizni račun radi doznaka EUR-a a to je potrajalo.

Kupac se nije javio.

Odgovori

Žao mi je bio sam sprečen i spor

Gospodina sam cekao 15 dana i poslao par mailova. No od njega ni uplate ni odgovora. Shodno tome Vam nazalost moram dati negativnu ocjenu.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.