24. Travnja, 2024. 04:42:30
Kategorije
Sve ocjene

Sve pet. Preporučam.

Hvala na razumijevanju i pristojnoj komunikaciji. Prodavatelj za svaku preporuku!

Kao u svakom poslu, pa tako i u ovome dodje do pogreski, ali kad je osoba spremna surađivati i u konacnici ispraviti pogrešku, ocjena moze biti samo ona najveca. Moje preporuke!

Odličan

Sve 5!!! Moje preporuke!!!

Sve u redu, možda mala zamjerka jer piše da je knjiga potpuno nova. Pa sam očekivao knjigu u celofanu s koricama. Da ne bude zabune knjiga je kao nova, potpuno neoštečena ali nije ono što sam mislio. A pošto druge knjige iz serijala imam s koricama to mi smeta. Što se tiće usluge slanja i dogovora sve u savršenom redu

sve za 5+

Sve u savršenom redu

Zahvaljujem na ugodnoj i lakoj suradnji! Sve preporuke!

Sve po dogovoru, preporuka!

Sve kao i opisano.

za svaku preporuku, vise nego odlicna ocjena. !! ugodna komunikacija, susretljivost i pristupacnost. prekrasna suradnja..!!

prodavac za svaku preporuku!

prodavac za svaku preporuku!

prodavac za svaku preporuku!

odlična komunikacija, sve preporuke za ovog prodavača ++++

SVE U REDU. MOJE PREPORUKE!

Brzo, jednostavno i učinkovito. Za svaku pohvalu

Za svaku pohvalu!!!

što sam tražila to sam od Titulusa zaista dobila.

Sve prošlo odlično, preporuka.

i što sad? već sam slaba na vas...neka bude - sve 5, za svaku pohvalu! - ali,dužnik ste mi i kad budem u nevolji huknuti ću tri puta u čajnik,a vi ćete dojuriti i izbaviti me!

Vrhunska suradnja na obostrano zadovoljstvo , za svaku pohvalu i preporuku svima koji žele uživati tako da im posao postane ugodno zabavan, a pored svega i svrsishodan. Preporučujem dotičnog aukcionara za vrhunsku,istinsku, plodnu suradnju i komunikaciju. Ocjena, najviša moguća!!!

Sve odlično, hvala!

SVE OK

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.