29. Ožujka, 2024. 09:23:03
Kategorije
Negativne ocjene
(1)

Na žalost kupac ne može platiti radi zdravstvenog stanja. Sve najbolje vam želim ! Znamo da je zdravlje najbitnije, a ja moram predmet prodati nekome ko će platiti. Lp

Odgovori

Tocno. U invalidskih sam kolicima. Bio sam na pregledu kod specialiste u Zagrebu I zadrzan sam do daljnjega na bolnicko ljecenju. Objektivno nisam mogao platiti. Trazio Sam produljenje roka placanje doizlaza iz bolnice u Zagrebu I povratka u Zadar. Prodavatelj nije htio uvaziti moju ne mogucnost placanje I dao negativnu ocjenu.

Nažalost kupac ne odgovara na poruke ni na upozorenja i nije prvi put, ne znam nekad ide sve glatko, a ponekad ovako.

Neozbiljan kupac.Nedovrsena transakcija,tj.odustao od kupnje.

Kupac nije izvršio uplatu u roku od 30 dana, niti se javlja!!

Nakon kupnje i nekoliko kontakata ni nakon skoro mjesec dana nema uplate.

Ni pisma ni razglednice 20 dana od zavrsetka aukcije. Neozbiljnost na najvisem nivou!!!

Ništa osobno, kupac se ne javlja.

Kupac se natjecao za predmet, POTOM tražio informacije u svezi predmeta i kako mu se odgovori nisu svidjeli, jednostavno poručio da neće kupiti. Napominjem da u tekstu oglasa nije bilo netočnih navoda ili pogrešnih informacija. jednostavno jedan od korisnika Aukcija koji smatra da za njega pravila aukcija ne vrijede.

Nije uplaceno...

ni nakon mjesec dana čekanja neželi platiti poštarinu zbog kako kaže samo jedne novčanice

nije uplačeno.....

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.