19. Travnja, 2024. 06:36:34
Kategorije
Sve ocjene
(0)
(4)

Ovog frajera pod hitno IZBJEGAVAJTE. <BR>Dao predmet, ja ga izlicitirao i poslao poruku te mi je tip odgovorio i dao broj računa na koji da platim. Nakon što sam platio isti se više nikako ne javlja tako da sam ostao i bez novca (srećom ne previše) i bez predmeta. <BR>Neka admin ovog štO prije izbriše i zabrani mu učešće na aukcijama jer je isti PREVARANT.

zbog nejavljana i neodgovaranja na mailove, pustih laži molim administratora da ovog člana izbriše sa aukcija jer je vidljivo da frajer samo uzima lovu od ljudi.

Jednostavan i brz dogovor, kupac s preporukom.

sve odlično prodavač za preporuku

sve 5, prodavač za preporuku

Dajem neg.ocijenu jer se prodavatelj u mail-u obvezao nakon moje avansne uplate poslati predmet. no i nakon 7 dana ne stiže otići na poštu! Nakon mog poziva obećaje drugi tjedan poslati paket i laže kako ga je poslao (pon.), no do petka (drugih 5 dana!), isti ne dolazi iz Zg. u Os. Mojim pozivom ne rješavam ništa jer eto ni poštu ne zna od prve odakle je slao. Pripazite se riječ je o klasičnoj obmani i prijevari od strane prodavatelja.

dobar ponuditelj. dobra komunikacija. korektno obavljena transakcija. za preporuku.

Brzi dogovori sveza 5. <BR>Prodavatelj za preporuku.

sve ok!+5

Sve uredno i korektno, moja preporuka.

sve po dogovoru, odlična suradnja, preporuka za kupca !

ja

izuzetno fer i korektno

Odličan prodavatelj! Brza i ugodna transakcija.Za svaku preporuku! <BR> <BR>

Kupac za svaku preporuku. Veselim se i nadam budučoj suradnji. Naravno najviše osjene za provedenu transakciju.

Odličan i brz prodavač svaka preporuka!!!

Odlican prodavac, sve proslo potpuno u redu, moja preporuka

Sve po dogovoru, odličan prodavač.5+++

zbog njegovog neplaniranog odlaska na put nije u mogućnosti isporučiti zvučnik, čekao sam ga 15 dana kako je rekao da će se vratiti i poslao sam mu ponovno mail da se nađemo, međutim dobio sam odgovor da nije u mogućnosti doći u Zagreb i isporučiti prodano i da ga prijavim administratoru, molim vas da ovakvog člana maknete sa aukcija , hvala

sve 5

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.