27. Travnja, 2024. 10:32:38
Kategorije
Sve ocjene
(3)
(1)

Super brza dostava i jednostavan dogovor ali neutralna samo iz razloga sta je u aukciji navedeno da nije nosen i nema tragova nosenja a nazalost nije tako..Na mjestu gdje se kopca sa obje strane je malo izgrebeno sto se vidi i na slici kad se bolje gleda ali nisam isla za tim kad sam u opisu vidjela da stoji nenosen..Buduci da je bio namjenjen za poklon a to nazalost ne moze biti samo zato neutralna,inace sve super!!

Odgovori

poštovana, prije kupovine niste mi se obratili niti jednim pitanjem o predmetu. ogrebotina o kojoj pričate nije ogrebotina već greška u samoj izradi sata (ipak to nije original). Sat sam platila 150 kn, nikad ga nisam nosila, Vi ste ga dobili za 11 kn, pa stoga ne vidim mjesta neutralnoj ocjeni, no to je Vaše pravo! Iz svega navedenog neću Vas niti ocijeniti jer moja ocjena ne bi mogla biti niti neutralna! Pozdrav!

Brza isporuka,predmet odgovara navedenom opisu. Preporuka ostalim kupcima.

Sve pet i po dogovoru. Preporučam !

Svaka preporuka, roba je savršena!!!!

Sama sebi sličim na Lessie; uvijek se iznova vraćam i uvijek sam jako, jako zadovoljna. Zahvaljujem!

MOJA NAJTOPLIJA PREPORUKA

KAO I PUNP PUTA DO SADA LIJEPA SURADNJA..

KAO I PUNP PUTA DO SADA LIJEPA SURADNJA..

Hvala dragoj prodavateljici na još jednoj ugodnoj i korektnoj suradnji. Velika preporuka!

Savršena suradnja,dogovor i realizacija ...hvala!

Oduševljena sam suknjom i iznimno ugodnim nastavkom suradnje. Moje iskrene preporuke!

Predivna tunika. Jednostavno čarobna. A prodavačica je čisti profesionalac u ljubaznosti, srdačnosti i komunikaciji. Ocjena je za deset :)

Lak dogovor,brza isporuka, sve za 5.

Hvala puno. Brza i odlična suradnja. Moje preporuke.

Sve odlično, od komunikacije do kupljenih predmeta. Preporučam

Moje preporuke svima,sve po dogovoru,odlična suradnja,hvala još jednom!

Super ugodna suradnja i super ugodni kupac.Zahvaljujem na susretljivosti i od srca preporučujem ovog člana aukcija.

sve 5,moje preporuke!

Što znači "METODA MANIPULACIJE"??? Teška riječ - koju ja osobno ne bih izgovorila ni za kog. Prije nego što bih upotrijebila riječ "METODA ........, najprije bih dobro proučila značenje te riječi, njenu težinu - i tada je ne bih upotrijebila ni u izgovoru ni u pisanju, ali bila bih bogatija u znanju jer sam još nešto novo naučila. Vrlo često ljudi koriste epitete, a ne znaju njihovo značenje već samo priljepe "NALJEPNICU". Kad osjetim kod prodavača agresivnost tada izlicitirani predmet "neću kupiti" ni pod cijenu "negativne ocjene". Ali, uvijek se podsjetite "SVI SMO MI SAMO OBIČNI LJUDI" bez obzira na profesiju, zvanje i dr. .....

Odgovori

SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN. ŽAO MI JE SAMO ŠTO NEGATIVNU OCJENU NISAM DALA PUNO PRIJE, JER JE BILO JASNO VIDLJIVO DA KUPAC NE KANI PLATITI IZLICITIRANI PREDMET! NADAM SE DA OVAKVI KUPCI VIŠE NEĆE ZALUTATI U MOJE AUKCIJE!

Prekrasna košulja, ugodna suradnja, moje iskrene preporuke!

Kao i puno puta do sada najljepse pohvale za ovu prodavateljicu

krajnje ugodna i jednostavna suradnja!

JProfesionalno, odgovorno, točno kao na slici, preporučam :)

Sve dogovoreno brzo i lako, paketić poslan odmah nakon uplate, ugodna suradnja!

Iako kasnim s ocjenom, ova prodavateljica zaslužuje apsolutno sve pohvale!!!! Pašmina je krasna, usluga brza i ugodna, a nemojte se čuditi ako primite i vrlo lijepo iznenađenje... Zahvaljujem na svemu i ispričavam se za zakašnjele reakcije! LP

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.