19. Travnja, 2024. 14:42:23
Kategorije
Sve ocjene
(8)
(0)
(2)

sve za 5, moja preporuka

Sve 5 ++++

Kupac za preporuku. Ocjena odličan 5

Izuzetno brza i lagana komunikacija, promptna uplata ... kupac za svaku preporuku.

Sve za 5, preporuka.

5++++

Draga gospođo nažalost moram vam dati negativnu,jer ste zeznuli i mene i nekog drugog koji je mogao to kupit...Kad sam vam odmah poslao podatke za uplatu vidio sam da ste pročitali,,i poslije kad sam vam pisao u čemu je problem i kad sam slao opomenu vi uopšte niste reagirali da se dogovorimo,,žao mi je i samo da ste rekli ne mogu ili neču kupit,,sve bi bilo ok i bez negativke

Odlican kupac! Brza uplata, ugodna suradnja! Moje preporuke! A++++

Odlična suradnja!

Prihvatim ponudu po nižoj cijeni, pošaljem podatke za uplatu a od kupca niti riječi niti slova. Kako je novi član, pošaljem i copypejst poruku poslanu na aukcije i na osobni mail, nazovem i na kontakt mobitel (koji je odjavljen i nije u uporabi-iskopčan). Stvarno bezobrazno i pokvareno ponašanje novog člana. Nije više dostojan da ima bilo kakav pristup mojim aukcijama. Blokira mi aukciju desetak dana dok prođu svi rokovi za javljanje, uplate te stavljanja opomene. Svi smo bili sa 0 aukcija ali nismo bili svi ovako bezobrazni i neodgovorni.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.