25. Travnja, 2024. 17:59:25
Kategorije
Negativne ocjene
(0)
(2)

kzupac nikako da plati 14 dana iako obečava: sutra

Izuzetno mi je žao što Vam upisujem ovu ocjenu. Mi nismo profesori koji kažnjavaju negativnim ocjenama s namjerom da nam se učenici poprave, a nismo ni psiholozi koji rade profil pacjenata, pa eto pišemo kako bi upozorili druge: nemoj s njim! Ocjena je takva samo poradi provizije koju plaćam aukcijama. Za predmet koji Vam usljed bolesti nisam poslala, a i oporavka koji me je vezao za kuću, nisam na vrijeme vratila uplaćeni novac. Obavila sam to s zakašnjenjem, ali korektno i uz ispriku. Smatram da sam previše stara da bih pristala na nekakve ucjene i prijetnje koje ste mi u porukama pisali, a odnose se na to da ćete mi svaku aukciju uništiti stavljanjem svojih ponuda. To može trajati dok traje, a trajalo je dok Vas nisam stavila u neželjene. Uz dužno poštovanje i još jednom ispriku, svako dobro Vam želim, polonia

Odgovori

Nakon što prodani i plačeni predmet niste poslali, pare niste vratili, predmet ste još jednom prodali, pare i nadalje niste vratili... to je bilo jedino što mi je preostalo.(bila je samo jedna poruka) Da, prestao sam vam minirati aukcije nakon što ste mi konačno vratili uplačeno, a ne zato što ste me "stavili u neželjene".

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.