19. Travnja, 2024. 07:52:44
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(0)
(1)

Nevolim davat negativne ocjene,ali nakon ovakvog odgovora primoren am na nju....: korisnik : buba.bbb13(1) "Poštovana! Sada sam bio u banci sa ciljem da vam uplatim novac, međutim nisam uspio! Porezna uprava mi je blokirala račune i nisam u mogućnosti niti izvršiti transakciju niti podići novac! Znam da se to vas ne tiče, ali stvarno vam nisam u mogućnosti uplatiti novac! Da vas tražim da me čekate 2 tjedna do plaće nema smisla! Nažalost ovo je Hrvatska realnost! Da bi stvar bila gora, ja sam već naručio hard disk za taj laptop! Imao sam isti takav i znam da je odličan! Još jednom se ispričavam, jako mi je neugodno i nadam se da ćete ukoliko ponovite aukciju postići još veću cijenu!

sve u ok moje preporuke za ovog člana aukcija. lp

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.