18. Travnja, 2024. 14:43:11
Kategorije
Sve ocjene
(8)

Sretan Božić i svako dobro

Uplatio novac 26.10. Paket stigao 14.12.

Ok

Ok

Gospodin je vrlo brz i uredan kada treba ostaviti podatke za uplatu, no nakon što mu je svota jednom uplaćena, slijedi tužno pismo kako zbog duge i teške bolesti ne može na vrijeme isporučiti predmet. Nakon te poruke isti ignorira svake daljnje pokušaje kontakta i realizacije plaćene kupoprodaje. Ponuđeno mu je da vrati uplaćene novce, isti poruku pročita i nikakve reakcije nema. Čista prevara, maltretiranje i bezobraština. Negativna ocjena najveća što može biti. Obavezno ignorirati aukcije ovog gospodina!

Predmeti stigli tek nakon 2,5 mjeseca i puno natezanja oko isporuke.

Predmeti stigli tek nakon 2,5 mjeseca i puno natezanja oko isporuke.

Predmet stigao tek nakon 2,5 mjeseca. Rama ima više oštećenja nego što je na fotografiji.

Odličan prodavač, nadam se suradnji opet! Hvala!

Odličan prodavač, nadam se suradnji opet! Hvala!

Predmet prodaje ne odgovara opisu stanja. Uplata za aukciju je izvrsena isti dan kad je zavrsila aukcija. Isporuka predmeta je kasnila mjesec dana. Predmet je bio dobro zapakiran, ali je vrat na gitari bio slomljen jos prije pakiranja, a prodavatelj tvrdi da to nije vidio. Pokusan je dogovor o povratu novca i predmeta, ali prodavatelj nije pokazao volju za povratom novca kupcu ni nakom dva mjeseca od aukcije. Trebala je biti negativna, ali sam davao priliku prodavatelju do zadnjeg dana da ispravi gresku, no bez rezultata, tako da ide neutralna ocjena.

Trebala je biti negativna, ali sam strpljivo cekao cak dva mjeseca da mi prodavatelj vrati novac pa je istekao rok za negativnu. Ukratko: Predmet prodaje ne odgovara opisu. Kapa nije kozna nego tvrdi skaj ili umjetna koza. Uplata je izvrsena isti dan kad je aukcija dovrsena. Isporuka je kasnila mjesec dana. Na zahtjev za povratom novca i robe prodavatelj nije prihvatio dogovor.

sve O.K.

kupio sam od nj.predmet i mojem kupljenom predmetu niti traga niti glasa od poštivanoga roka stoga ide pod neželjenu listu kupca stoga oprez ovome članu......lp

Sve OK!

Izuzetno mi je teško napisati ovu negativnu ocjenu, nadala sam se da neće doći do toga, međutim prošlo je skoro 4 tjedna otkada sam kupila staru japansku šećernicu ( 22.10.2017 ) a uplatila sam je dan poslije ,kao i uvijek izvršavam svoju dužnost uplate i time pokazujem odgovornost, poštovanje i ozbiljnost prema svim članovima s kojima surađujem. Član Chumlee je najprije dugo šutio, onda se u par navrata opravdavao teškom situacijom u kući i bolešću, ok, svi mi imamo svojih problematika, no kada sam ušla u njegove ocjene i vidjela i ostale negativne ocjene, odlučila sam reagirati, jer mi nije više odgovorio na posljednju poruku kojom ga obavještavam da ću sačekati do kraja prošlog radnog tjedna. Nije reagirao ni kada sam prije dva dana uputila opomenu pred negativnu ocjenu. Najgore je što u njegovim aktivnostima vidim, da je u ovom razdoblju dobio preko 100 pozitivnih ocjena, dakle ipak se nešto događa, ali ne i prema meni. Od njega ni traga ni glasa, a od mene negativna ocjena. Koja šteta. Predmet naposljetku stigao, nakon gotovo puna 2 mjeseca.

Predmet stigao tek nakon 2,5 mjeseca. Ne odgovara opisu - dvije tipke neispravne.

Sve OK! Moje preporuke.

Sve OK! Moje preporuke.

Sve OK! Moje preporuke.

Sve 5..moja preporuka i pohvale na suradnji

Moja ocjena je -500,da moze bit,jer prodavac i nakon mjesec dan placenog predmeta,kaze prekjucer kako ce do danas16.11.2017 predmet bit kod mene predmeta jos nema!!da bi danas zvao i doticni gospodin kaze kako ce danas poslat predmet!!opet po neznam koji put!!!izmotavanje stalno i totalna neodgovornost za 50 kn,vrijednosti!!nadam se jos da cu dobit svoj predmet!sve u svemu bruka i sramota za 50 kn!!!u svakom slucaju izbjegavati prodavaca u sirokom luku!!!!!!!!! Predmet stigao nakon puna 2 mjeseca uz puno natezanja

OK.......

OK.......

OK.......

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.