29. Ožujka, 2024. 16:09:51
Kategorije
Neutralne ocjene
(7)
(1)

dogovor ok, ali je posuđe došlo u dijelovima :( na paketu nije bila oznaka staklo!!!šteta

ni stigao očekivani predmet već obični tanjurić za kolaće i to od lijevanog kristala.Žali Bože poštarine

Odgovori

Žao mi je što ste nezadovoljni kupljenim ali to je predmet sa fotografije koja navodno govori 1000 riječi. I žao mi je što je poštarina bila skuplja od predmeta, samo to govori i o nepravdi pošte ali i o cijeni predmeta. Ispričavam se ako vam to što vrijedi?

TRANSAKCIJA NIJE PROVEDENA JER SE PLADANJ NAVODNO RAZBIJO ŠTETE

Odgovori

gospođo jeste malo nešto zamijenili ili pobrkali? Transakcija je obavljena i sve je u redu i ja sam vama dala pozitivnu ocjenu. mislim da se kod kupnje nekog drugog pladnja desio problem. Nema veze događa se ako od više osoba kupujete ali molim vas promijenite ocjenu.

Na moj izricit upit je li predmet nošen prodavateljica je odgovorila da nije, medutim itekako je nošen, etiketa je isprana i vidi se na tkanini. Da sam znala da je nošen, ne bih ga uzimala. Prodavateljici na cast! Ne preporucam transakcije!

Odgovori

dakle doista nije nošen. Rekla sam vam da sam ga oprala radi mirisa od stajanja. Ako vidite išta na frotiru to može biti samo moj pokušaj skraćivanja jer je meni bio prevelik. Zbog toga sam ga i ponudila na prodaju. Ipak da ste mi naknadno reklamirali vratila bih vam novac. Još da vam kažem da je koštao skoro 300 kuna a prodala sam ga za 50. Jako kvalitetni frotir što se moglo vidjeti na fotkama kao i etiketa. No evo još se nije rodio tko bi sbakom ugodio. Žao mi je ali tako valjda moralo je biti.

Iako je prodavatelj oglasio prodaju uz fiksnu cijenu, prihvaćena je moja ponuda 50% niže od oglašene cijene. dajem nutralnu ocjenu iz razloga što je prodavatelj naveo kako je stroj nov i nekorišten, što nije točno. Nož iznutra je bio jako hrđav i nije se dao ni na koji način očistiti.... To se vidi i na fotografijama al ja sam pomislila da je to sjena jer je oglašeno kao novo i nekorišteno. Vanjski dio plastike izgleda ok, uredno i čisto.... Ja sam osobno to preuzela i moja je greška što nisam detaljnije to pogledala.... Ali kako god, nije u redu oglašavati nešto kao novo, kada i ako to nije.... bez obira na nisku postignutu cijenu od 15,00 kn. Osim ovoga prodavatelj je ugodan i pristojan u komunikaciji. Brzo odgovora na poruke. Nemam drugih zamjerki.

Dajem neutralnu ocijenu zato što je kupac vrlo nekulturan,neljubazan,što je rezultiralo mojim odustajanjem od kupnje.

Na žalost kupnja je propala jer su šalice netragom nestale, ponuđene su mi druge, ali i drugačije pa....

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.