20. Travnja, 2024. 07:09:48
Kategorije
Sve ocjene
(3)

Sve 5

Sve 5

Gospodin mi je po dogovoru poslao kupljeni sat-kvalitetno zapakiran,te se je drzao dogovora o besplatnoj dostavi.Ugodan je u komunikaciji,te moje preporuke,za postenu suradnju.Bravo.

predmet nikad nije stigao ali pretpostavljam da je problem u pošti. a s prodavateljem imam samo dobra iskustva i predmet mi je odlučio pokloniti pa evo pozitivna ocjena

Sve 5,preporuke!

OK

Evo već po treći put...., bez greške! Sve je lijepo zapakirano i zaštićeno od oštećenja! Moje preporuke!!!!!!! Nadam se da ćemo se još "sresti".... Hvala!

Sve pohvale i zahvale na ljubaznosti, te brzini i kvaliteti!!! 5+ :)

Za sada još ništa od kofera, a kako je rok za davanje ocjene, ovaj puta dajem neutralnu jer me zabavlja dovitljivost prodavača. Slanje prazne koverte je No.1 bez premca, pa ako je uspio gospođu uvjeriti da je netko na pošti popalio sat i dalje poslao kovertu praznu, onda mu ni ja ne mogu dati negativnu. LP

Prodavatelj je katastrofa, predmet nisam dobio ni nakon 2 mjeseca, nejavlja se na poruke, email, mobitel. Čista prevara - krađa, javio se samo kad mu je trebalo uplatiti nakon toga ništa. Uspio sam ga dobit par puta telefonom (svaki put s drugog broja). Zamolio sam ga da mi da broj pošiljke iz pošte. Rekao je javit će popodne i ništa. Uzaludno ga pokušavam dobiti na telefon. Predmet je trebao biti Božični poklon zbog toga je stvar još gora jer je prodavatelj znao. Ovake prodavatelje treba maknuti s aukcije i kazneno goniti.

ono što je prodavač oglasio u oglasu, i ono što je meni poslao , DVA SU POSVE RAZLIČITA predmeta,naravno,meni na štetu,njemu na korist.ocjena - negativna.

Prodavač se ne javlja iako je prošlo mjesec dana od završetka aukcije. Neću dati negativnu ocjenu samo zato što nije obavljena uplata

sve za 5 +++

Prodavač se ne javlja iako je prošlo gotovo mjesec dana od završetka aukcije. Neću dati negativnu ocjenu samo zato što nije obavljena uplata (prodavač nije poslao podatke).

Ja nažalost ovom prodavaču ne mogu dat niti jednu drugu ocijenu osim ove. Nakon svih upozorenja on se ne javlja. Prošlo je skoro mjesec dana ja predmet nisam dobila. Tako da nažalost moram dati negativnu ocijenu. Da se bar javio i bilo što napisao ja bi još čekala, al ništa.

* * * ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ sad i opet kroki - kroket, 5 ! naravno :) ) ) * * * ♪ ♫ ♪ ♪ ♫

sve ok... preporučujem...

sve ok... preporučujem...

hvala Bogu-------5

Iako je bilo napisano da set može poslužiti kao poklon, nije provjereno dali je sve unutra i došlo je sa jednom slomljenom zdjelicom i bez dvije vilice. moja poruka prodavatelju: "Poštovani, paket je stigao jučer, obzirom da bih volio riješiti problem prije nego Vam dam ocjenu, napominjem da me ne smeta što je svemu bilo potrebno pranje, nije problem niti to što je jedna zdjelica došla slomljena (može se desiti), nego me smeta što nedostaju dvije dugačke vilice (zelena i crna) iako je u aukciji navedeno da može poslužiti kao poklon. Ukoliko imate te dvije vilice i pošaljete mi ih uz obveznu fotografiju vilica i scan potvrde o slanju rado ću Vam dati pozitivnu ocjenu, inače mislim da je ovo za neutralnu. lp zg_vatrogasac" na što je prodavatelj odgovorio: "Postovani, ja se ispricavam sto vam nisam odmah odgovorio. Nije mi jasno kako to nije u kutiji jer to nitko nije dirao,ici cu sada za vikend u stan kod bake gdje mi je to bilo pa cu malo potraziti,nemogu vam nista obecat ali cu se potruditi da nadem i odmah cu vam poslati. hvala na razumijevanju i nadam se da cu uspijeti naci da izbjegnem losu ocijenu jer nije bila nikakva namijera da vas ostetim ili prevarim lp i ugodan dan" te nakon toga nema glasa od prodavatelja i zato ide neutralna ocjena.

Stiglo danas, na jedvite jade, malo se slika pomakla ali to ćemo srediti, baš je slatka!

desetak dana čekanja, smeće u džepovima kaputa..not cool,al,ajd ok.

sve pet... odlično.. super prodavač

sve pet... odlično.. super prodavač

sve pet... odlično.. super prodavač

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.