25. Travnja, 2024. 08:54:33
Kategorije
Sve ocjene

Paketić sam dobila u 30 dana,ali kad je aukcija završila,slala sam mail u kojem sam molila da mi se kaže koji je broj cijeli set i koje je boje,no odgovor nisam dobila,te kad je paket stigao na kućnu adresu,bio je premali i "tange" krivo sašivene..

hmmm

Malom prevarantu - negativna ocjena. Moja baba kaže: \"Tko vara taj i krade, tko krade taj i ubije, tko ubije toga čekaju vješala.\"

prodavač ignorira reklamaciju za ne 100% ispravan proizvod.... :S

Sve 5, predmeti stigli kao u opisu!!!

Upozoranje na ovog korisnika! Cista prevara! odmah sma uplatila novce,nikada dobila predmet uz ignoriranje poruka,poziva i mailova!

Tip je najobicniji prevarant.kupio sam starke joc 12.09.i do sada jos nista.niti se javlja niti odgovara na poruke. <BR>Nadam se da ce mu ti novci trebati za kemoterapiju ili nesto slicno

zao mi je

zao mi je

Sjajan prodavač. Brza dostava. 5+

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno ih postavite, rado cu na njih odgovoriti na obostrano zadovoljstvo. Vrijeme dostave pošiljke je od 10-25 radnih dana Prihvacanjem kupnje prihvacate i gore navedene uvjete ! TO SAM PROČITALA 02.09. KADA SAM UPLATILA DAN DANAS NISAM NIŠTA DOBILA, JAKO MI JE ŽAO TO ŠTO OVO NIJE JEDINSTVEN SLUČAJ. MENI JE TREĆI., teško mi je upisati negativnu ocjenu, a samo sam htjela punjač

Znam da je ovo pucanj u prazno,ali moram istaknuti nekorektnost ovoga prodavača. Ne javlja se, 48 dana je prošlo i 78 kuna je otišlo u vjetar, ali mi je lakše kada znam da nisam jedini,i da je ovaj moj novac kap u moru prevarenih ljudi.

suradnja na najvišem nivou za pohvalu odličan sve 5+

Katastrofa, ovakav se bezobrazluk(bar kod mene) rijetko viđa! Aukcija je završena 31.KOLOVOZA 2010.!!! Rok isporuke je do 30 radnih dana. Mi smo mu \"oprostili\"još 10, pa 15...!!!Nakon bezbroj poruka i nažalost došlo je i do toga da se nekoliko puta zvalo na osobni telefon... ništa!!!!! OBAVEZNO ZAOBILAZITE OVOG PROAVAČA U ŠIROKOM LUGU!!!!!! A Vi poštovani gospodine Dražene Krndelj ako ne želite da ovo ne prijeđe u nešto više od samo jedne u nizu Vaših negativnih ocjena(kojih ima poveći broj), cipele moraju do sljedećeg ponedjeljka stići na moju adresu ili 179kn sjesti na moj tekući račun!!!!! <BR>Stvarno ne razumijem da se netko može prodati za jedan običan kikiriki!!!!!

Isporuka po dogovoru,sve najbolje ocjene.

Sve je prošlo kako je bilo dogovoreno.

jedno postavi na aukciji onda pola toga isporuči-prevarant

Starke došle i prije dogovorenog roka. Hvala!

Sve pet! Preporučujem!

profesionalno i brzo

Sve pet. Starke su čak došle u rekordno brzom roku. Preporuka.

Sve odlicno! Predmet stigao u navedenom roku! Moja preporuka! 5++++

Prodavač za svaku preporuku.....SVE5 +

Sve u najboljem redu, za svaku pohvalu i preporuku

Moje preporuke, sve +5. Nadam se i budućim transakcijama.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.