24. Travnja, 2024. 02:06:19
Kategorije
Sve ocjene
(2)
(1)

Kupac za preporuku 5 ++++++++++

sve 555

sve 555

sve 555555

sve 555555

sve 555555

Lak i brz dogovor, ugodna komunikacija, brza uplata, sve 5. :-)

SHS ovoga tipa je prepun nepripadajućih pretisaka iz perioda i za ovo ne treba atest, jer originalna poštanska marka ne postoji u katalogu s ovim pretiskom, već tzv. "nepripadajući pretisak" i za njega se, naravno ne može niti dobiti, a niti tražiti atest (spomenutoga gospodina osobno poznam), kada se nema s čime usporediti. Dobili ste točno marku s fotografije, tako piše u opisu. Gdje sam naveo kataloški broj ili nešto drugo u opisu? Sada je vama netko drugi trebao reći da ova jeftina marka ne treba atest, pa dijelite neutralne ocjene. Sve je vidljivo i transparentno, ali vama je ovo područje nepoznanica. Vi ste trebali bolje proučiti ovaj period, prepun je tih pretisaka i nisu nikakve krivotvorine, već pretisci kojih nema u katalogu i interesantni su sakupljačima posebnosti. Ima ih svugdje u ponudi i ne vrijede puno, kao i ove moje, ali ste vi možda mislili drugačije. Za ove poštanske marke se ne rade špekulacije i nalazile su se na falzu u originalnome albumu iz sredine 20-tih prošloga stoljeća. Možete vratiti nazad, vratiti ću vam uplatu i predlažem brisanje ovih neutralnih bespotrebnih ocjena. Na Aukcije.hr sam od 2006. godine, lijepi pozdrav.

Odgovori

Poštovani, upoznat sam s SHS pretiscima na ne izdanim markama i ostalim varijacijama. Gospodinu Rogini sam prvo poslao scanove maraka za koje mi je odgovorio da može izdati atteste ukoliko su pretisci originalni. Njegov odgovor je da pretisci na markama nisu originalni. Dakle nije moje mišljenje već službenog attestatora nakon pregleda maraka da je pretisak na ne pripadajučoj marci krivotvoren.

Nije, već nepripadajući pretisak. O tome postoji mnoštvo literature i vaša kvalifikacija je neutemeljena.

Odgovori

Marke su poslane Nenadu Rogini službenom atestatoru filatelističkog saveza RH. Na žalost nije mi mogao izdati foto attest jer je pretisak krivotvoren.

sve po dogovoru,čista 10ka.lp

Sve po dogovoru. Moja preporuka

5++

sve 555555

Brz dogovor, ekspresna uplata. Preporuka.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.