27. Travnja, 2024. 13:14:09
Kategorije
Sve ocjene
(5)

Predmet uredno plaćen i nikad isporučen. Potvrda o slanju nije predočena. Poruke ostaju nepročitane.

Predmet kupljen 28.02 za 13 eura, nakon kupovine istog stižu podaci za uplatu preko air casha. Prodavač 5 dana nakon uplate odgovara kako je imao smrtni slučaj u obitelji i da će poslati ujutro. Do 21.03. pošiljka i dalje nije stigla. Ne znam kakav morbid ima za izliku smrtni slučaj u obitelji, a pritom vara za 13 eura... u svakom slučaju - PREVARA!

Dva dana poslije licitacije prodavač je poslao opomenu pred negativnu ocjenu. 21.2 je uplaćena novčanica preko air casha 8.3. poslana jke poruka da je poslano. Do danas 20.3. novčanica nije stigla i prodavač ne odgovara na poruke i nije ni ponudio ni vrati novac. Uglavnom prevara.

Sve po dogovoru, +5!

Dana 21. siječnja 2024. od ovog prodavatelja kupio sam predmet br. 5755700, za koji sam mu 23. siječnja 2024. po njegovoj uputi putem Aircash-a uplatio izlicitiranu cijenu. Danas je 27. veljače 2024. i još uvijek nisam primio kupljeni predmet. Mjesec dana me zavlačio obećanjima da će poslati, odnosno da je poslao prodani predmet. Niti mi je vrtio novac niti mi je poslao prodani predmet. Dobro razmislite da li ćete kupovati od ovog prodavatelja. Vrhunac mi je što me je istovremeno ocijenio kao dobrog kupca. Naravno da sam dobar, kad sam platio za ništa. kupac; dortue43

Prodavac ne odgovara na poruke

Sve pet

Nije postignut dogovor oko načina plaćanja pa aukcija nije realizirana

Nije postignut dogovor oko načina plaćanja pa aukcija nije realizirana

+

sve Ok

Super izvrsno!

Sve izvrsno!

Nisam dobio niti pošiljku niti novac nazad !!

Super

Ozbiljan prodavac s kojim se lako komunicira,susretljiv i drzi se dogovorenog 5+

Prodavac za 5,sve ispostovao po dogovoru

Jako zadovoljna suradnjom, prodavac za preporuku

5+

Prodavač nakon aukcije ne javlja se ni nakon nekoliko pokušaja meilom i porukom na Aukciji,broj mobitela nije potpun te nije u funkciji nemoguće je dobiti podatke za uplatu a možda je i bolje tako obzirom na neozbiljnost.Neozbiljan prodavač!

Sve ok.

Sve ok.

Kupac se uz brojne poruke i zamolbe ne javlja, neuplaćuje niti podatke šalje .Neodgovoran .

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.