25. Travnja, 2024. 11:41:21
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(1)

odličan kupac, moja preporuka 5+++

Sve super

Sve u najboljem redu. Brzo, jednostavno, dogovorno i korektno... za svaku pohvalu. Preporuka ostalim korisnicima.

Odličan kupac. Hvala

Odlična suradnja, vrlo ugodna i jednostavna komunikacija,velika preporuka !

kupac za pohvalu !

Sve super, preporuka!

Sve prema dogovoru i brzo...preporuka

Nazalost vrlo negativno iskustvo ... Razlog naveden korisnik je prilikom preuzimanja predmeta naveo da se cjena radi kasnjenja mora spustit..ukoliko to ne uradim ceka me negativna ocjena..

Odgovori

Ajoj... Tko cita neka otvori aukciju. Postarinu snosi prodavac, zelim uplatiti novac, on bi ipak primopredaju. Pristanem iako mi je manje prakticno i ne trebam predmet sutra, kasni pa javlja da je zaboravio na dogovor!! te mjenjamo lokaciju koju je prvo dogovorio. Kaze da mu baterija umire ali da dolazi, 70 minuta cekanja i gnjavaze mi je uzeo da sebi ustedi 20kn. Sat i 10 minuta, dolazi nonsalantno s bahatim pristupom, valjda obrambeni mehanizam, briga ga za tudje zivce i vrijeme. Tu je vec dobio neutralnu i odluku da vise ne suradjujemo, na nonsalantnost sam odgovorio opaskom. Da sam mundao pozitivnu i on bi meni, ali prvi sam pisao ocjenu, radi se o prodavacu koji je krajnje neodgovoran i bezobziran prema drugima, njihovom vremenu i zivcima i nikako ne preporucujem suradnju a najmanje primopredaju

Sve 55555

+5 preporuka

Sve 5, za svaku preporuku.

555555555555555555555555555555555555555555

odličan kupac, hvala

Sve po dogovoru, preporuke za kupca. 5+

Brza uplata! Preporuka!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.