29. Ožujka, 2024. 10:14:41
Kategorije
Sve ocjene
(2)
(0)
(1)

Hvala na pozitivnoj ocjeni, ali nimalo hvala na komentaru da vi ne garantirate za ispravnost predmeta koje prodajete te da sukladno tome ne uvažavate ikakove primjedbe. S takvim stavom se prvi puta susrećem na ovom site-u. Kao profesionalac u fotografiji meritorno mogu reći objektiv koji ste prodali jest neispravan, uopće ne može izoštravati, i ta neispravnost više nego izvjesno nije posljedica eventualnog oštećenja pri transportu. Ovdje nije u pitanju novac već fer-play u odnosu kupac-prodavač. DAKLE UPOZORENJE SVIM KUPCIMA: VI NE GARANTIRATE ZA ISPRAVNOST PREDMETA KOJE PRODAJETE!

Odgovori

Kao što rekoh, objektiv je bio ispravan kad sam ga koristio dok sam još imao tijelo aparata za koje je odgovarao. Što se s objektivom događalo od kad je poslan poštom do trenutka kad je došao Vama na "ocjenu ispravnosti", i pod kojim uvjetima, ne mogu preuzeti ni odgovornost niti garanciju. Ni na većem portalu od ovog (eBay) za privatnu kupoprodaju ne postoji garancija za korištene predmete u transakciji ako je prošla garancija proizvođača.

sve 5

Brza i uspješna transakcija, <BR>Hvala!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.