24. Travnja, 2024. 11:40:02
Kategorije
Neutralne ocjene
(1)
(0)

E ovako stoje stvari : Čovek nabavlja našivke iz Srbije i kači na jakne . Zatim dodaje i činove. A povrh svega na jakne iz 1999 te kači našivke sa početka '90 ih i to sve lepo papreno prodaje. Varajući ljude da su predmeti iz ratnog perioda i rariteti. Reč je o kopijama ranga sa pijace . Veeliki oprez sa ovim gospodinom koji skriva mesto prebivališta ( Podravske Sesvete ) i insistira isključivo na slanju robe putem pošte. To verovatno da ljudi ne bi shvatili da je ispred njih kopija i to loša. Tražite mu da uživo pogledate predmet ! Gospodin je insistirao da mi gospođa iznese bluzu i platim. Sva sreća pa sam srdačno primljen u kuću i lepo dočekan :) pa sam imao priliku da pregledam crni konac koji viri sa amblema i čin

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.