19. Travnja, 2024. 09:44:29
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(2)

u potpunosti sam zadovoljna :) brzo slanje i lijep predmet :)

korektno od pocetka do kraja,za cistu 5

kupac za svaku preporuku , cista 5++++

Sve po dogovoru 5+++

Apsolutno razočaranje! Prije nego sam stavio svoju ponudu, pitao sam gospođu je li sat ispravan, što mi je ona u poruci na stranici i potvrdila. Tek nakon toga sam se odlučio za kupnju, jer mi je to bilo odlučujuće. Nažalost, sat nije ispravan (kad se navije radi nekoliko sekundi, pa odmah stane). Obavijestio sam o tome gospođu, a ona mi se ispričala, rekla da sat nije njezin nego od prijatelja, da joj je on rekao da je sat ispravan. Kad sam joj rekao da je je to problem koji bi oni između sebe trebali riješiti, a da bi bilo fer da mi vrati uplaćen novac, gospođa mi je rekla da me razumije, ali da nema novaca. Pustio sam je neko vrijeme da se snađe za novce, nakon čega sam joj se ponovo obratio, a ona onda vratila priču na početak, da je sat ispravan. Uh, uh.

Odgovori

Sat je poslan u ispravnom stanju.stoga ne vidim razlog za povrat novca.sve ostalo je glupo komentirat.

Sve po dogovoru i ekspeditivno. Preporučam!

Sve po dogovoru i ekspeditivno. Preporučam!

Izuzetno ugodna komunikacija i suradnja.Prodavač za preporuciti.5+

Predmet odgovara opisu, brza isporuka sve OK!

sve ok i moje preporuke za ovog člana....lp

Komunikacija i isporuka ok, preporuka.

nism zadovoljna

Odgovori

ne znam u cemu je bio problem.predmet je poslan u onakvom stanju kako je i receno-nov. glacalo je potpuno ispravno.naravno da mi je u cilju da je kupac zadovoljan.moja savjest je cista.

Ova aukcija nije provedena, prodavateljica nije poslala podatke za uplatu, jer je postignuta cijena bila 2 kn. Kad je već bila ponuda pred kraj aukije napisala je da je mobitel odjednom neispravan i da se ne bida više jer prekida aukciju. nakon ponuda nema prekidanja aukcije, a i meni nije smetalo da je mobitel neispravan jer mi je trebao za djelove. I ja sam mnoge stvari prodao za 1 kn i isporučio predmete iako nisam bio zadovoljan, takve su aukcije. Sada vidim opet je postavila istu aukciju sa fiksnom cijenom. Tako to ne ide. Iz tog razloga negativna ocjena. LP

Odgovori

Kako Vas nije sram,kada sam dobila ponudu za mob provjerila sam i vidjela da ga nemogu upaliti iz toga sam razloga napisala da molim da nitko vise ne bida za taj predmet.Mob.je popravljen i zato je ponovno na aukciji.A uostalom da nisam prekinula aukciju cijena bi bila sigurno visa od 2kn.A pravi hp mob.prodavat za takvu mizernu cijenu meni ne pada na pamet.Pa nisam ga ni ja nasla na smetlistu.

za preporuku, +5

sve po dogovoru , moje preporuke.

sve ok, kupac za svaku pohvalu

Sve super. Za svaku puhvalu

Preporucila bi ovog prodavaca,sve je odradjeno po dogovoru i u najkracem roku.Svaka cast,cista 5!!!!!!!!

sve 5

moja preporuka za ovoga prodavatelja....ugodna komunikacija...brza isporuka....sve 5....

sve je odrađeno po dogovoru.

Jednostavna i brza transakcija. Vrlo korektan i odgovoran kupac - za veliku preporuku. Hvala!

Odličan prodavatelj!!! Isporuka u roku. 10++++

Odlična komunikacija,brza uplata,sve po dogovoru,moja preporuka......5+++++

Odličan kupac! Ugodna komunikacija, brza uplata. Sve 5+

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.