22. Rujna, 2019. 20:21:47
Korisnički profil: lolita58 (757)
 

Broj ocjena: 3235

98,32% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 761 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 9 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 4 korisnika

Registriran od: 10.05.2013.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Negativno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (3214)      Neutralne (16)      Negativne (5)  
Nakon više uzastopnih isprika od strane prodavača i čekanja od mjesec dana predmete koje sam kupio i platio odmah nisu još stigli mada su navodno poslani 15.05. Na upit o broju preporučene pošiljke prodavač ne odgovara već 7 dana. Predmeti na kraju stigli nakon više od 30 dana.
 
 
Nakon više uzastopnih isprika od strane prodavača i čekanja od mjesec dana predmete koje sam kupio i platio odmah nisu još stigli mada su navodno poslani 15.05. Na upit o broju preporučene pošiljke prodavač ne odgovara već 7 dana. Predmeti na kraju stigli nakon više od 30 dana.
 
 
nažalost ponovo sam prisiljen ocijeniti negativno jer mi nije isporučeno ono što sam platio.opet sam prevaren!
 
 
Nažalost ni nakon 21 dan otkako je izvršena uplata prodavatelj nije poslao prodanu stvar/ boca soda vode/.Oglušio se je na poslanu opomenu pred negativnu ocjenu ali istovremeno mu nije palo na pamet da vrati novac .Zato bez imalo ustručavanja dajem mu negativnu ocjenu.


O
Zbog teže bolesti , boravka u bolnici , jednostavno nisam mogla odradit sve kako treba. Ima još puno kupaca koji čekaju tako dugo pa čak i duže. Prihvačam ovu negativnu zbog moje krivice. Sutra šaljem još preostale pakete pa tako i vaš. Lijepo Vas pozdravljam !

 
 
Citiram prodavatelja koji je lažno opisao predmete u kupljenom lotu odjeće: "Kad drugi vide tko mi je dao negativnu odmah će im sve biti jasno. pročitajte moje ocjene." - dokaz citata interne poruke Nikome ja nisam ostala dužna ni lipe, niti prenosim privatne stvari korisnika. Vi ste isuviše nisko pali vrijeđajući moj komentar na robu koja nije bila korektno opisana niti ima ikave veze sa aukcijom na koju sam dala ponudu. Mogli ste je zatražiti natrag ionako nije postigla neku cijenu, Znate samo Vi zašto to niste napravili ili minimum pristojnosti da ste se "ispričali", eto pa uživajte!


O
Kao prvo , nikada ne lažem ! Opis predmeta uvijek je istinit i nikada ne varam nikoga. Da je roba onakava kakvom ste je vi opisali u poruci bila bi u smeču i nebi je nikome dala.Što niste kopirali cijelu poruku , a ne samo jedan dio gđo.bebina ili tulipan ,s obzirom da imate dva profila,na to se odnosi onaj moj citat. Bila sam uvjerena da ste mi poslali krivu poruku ,koja nije namjenjema meni već nekome drugom, s obzirom da ste mi napisali da sam zato u opisu predmeta napisala "daj kolko daš". Evo i vaše original poruke kojom ste mi to rekli.:
Vadim robu na rubu sam sa koliko se Vi to laži služite, ovo je katastrofa dok dođem k sebi ne tolko zbog novca koliko zbog totalno lažnog opisa i poniženja koje ste mi priuštili, Bože ne mogu vjerovati.Užas!!!!
Nadam se da ste zadovoljni što se uspjeli zavarati, daj koloko daš, a ovo je ravno bezobrazluku i to teškom bezobrazluku. Rupe cijele, fleka do fleke, poderotine , smrad!
L.p.
Ja se nemam ni za što ispričati. Roba je točno onakva kakvu sam je i opisala u opisu predmeta.

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili bolje korisničko iskustvo.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika).
Više informacija možete dobiti ovdje. Nastavljanjem pregleda i korištenja aukcije.hr prihvaćate korištenje kolačića.