25. Travnja, 2024. 10:25:53
Kategorije
Sve ocjene
(3)
(2)

Sve super! Dobro zapakirano i brzo dostavljeno. Velika preporuka :)

Sve za pohvalu i preporuku. 5+++++++++++

Odličan kupac,sve 5.

Sve u najboljem redu, lijep pozdrav!

Sve za pohvalu i preporuku! Hvala još jednom.

Sve savrseno, preporucujem!

sve 5+++++

odlična suradnja, preporuka

Dosada najnegativnije iskustvo u više od trista mojih isključivo pozitivnih transakcija na AukcijamaHR kao kupca. Istina je da nisam pročitao uvjete aukcije i nisam vidio rok uplate od tri dana od završetka aukcije, ali, iako mi je prodavač podatke za uplatu dostavio skoro 12 sati poslije, on mi šalje opomenu pred negativu ocjenu. Prodavač je mogao vidjeti da nisam pročitao njegovu poruku, poslanu 52 sata nakon dostave podataka za uplatu i šalje opomenu pred negativnu ocjenu 58 sati nakon dostave podataka. A tri dana su 72 sata. Vrhunac bezobrazluka je da mi je danas poštar u jednoj ruci donio običnu iskidanu kovertu dimenzija 24x16 cm, a u drugoj kapu koja bi bila čistija i ravnija da je krava žvakala. Nikad više ne želim imat posla s ovim prdavačem i ne preporučujem ga nikome !!!

Odgovori

Gosp. zmijaST uvijeti su bili jasni.Ako niste čitali sami ste krivi.Što se tiče opomene nije bilo za negativnu ocjenu nego da privedete aukciju ka kraju.Jasno sam Vam napisao da ću biti odsutan i da molim da to brže riješimo da brže dobijete kapu.Ako nešto ne valja sa dostavom to se obratite HP a ne meni.Kapa je uredno bila zapakirana i čista! Vi ste prva osoba koja se žalila na kovertu i kapu.Davat neutralnu ocjenu zbog dostave HP i mojih uvjeta je krajnje bezobrazno.Ali neka Vam je.Pamti pa vrati.

sve 5

sve 5

Pozitiva 5+++++

Pozitiva 5+++++

Pozitiva 5+++++

Pozitiva 5+++++

Pozitiva 5+++++

Najbolje preporuke!

Izvrsno; 10

Prreporuke 5+++++

Sve po dogovoru, brzo, jednostavno i efikasno, moja preporuka za prodavatelja :-)

Odličan predmet, brza realizacija, preporuka

Preporuke.5+++++

Sve u najboljem redu,5+

Sve za 5, preporuka!

Sve u redu, lijep pozdrav!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.