08. Kolovoza, 2020. 02:33:30
Korisnički profil: markov2 (701)
 

Broj ocjena: 1855

99,29% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 702 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 4 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 1 korisnika

Registriran od: 03.03.2011.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Neutralno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (1850)      Neutralne (4)      Negativne (1)  
jednostavo i brzo...sve preporuke
 
 
definitivno NEGATIVNA ocjena za ovog prodavača, al da ne čekamo rok za ocjenu jer možda nekoga poštedim živaca i vremena... preporucam oprez kod ovog prodavača, posebice kod predmeta koji su uslikani tako da ne prikazuju sve bitne kuteve gledanja... tako sam i nasjeo na jeftinu foru gdje predmet izgleda savršeno na slikama, sve divno, krasno a kad na dnu čajnika rupe i hrđa tolike da je predmet neupotrebljiv. Naravno, sad će PRODAVAČ napisati uobicajeni copy/paste odgovor kako nije on jadan kriv, ponudio mi natrag novce itd. ., al činjenica je gospodine da ste prikrili ogroman nedostatak na predmetu, što ga čini bezvrijednim. Kad napišete u opisu "dobijate predmet sa slika", onda se stavi i slika koja prikazuje i njegove nedostatke pa da kupci znaju što kupuju! Sretno u gubljenju kupaca, vidim dobro vam ide :)


O
Potpuno je netočno da je predmet imao rupe na dnu. To je čista laž. Dozvoljavam da je predmet imao oštećenje emajla na dnu, ali se nikako nije radilo o hrđi kako se želi prikazati. Moja je jedina greška što nisam slikao predmet u više slika pa da se to "veliko" oštećenje vidi. Kada je ovaj kupac uložio prigovor odmah sam mu ponudio da vrati predmet uz povrat novca i poštarine "ali vidi vraga" on ne bi vratio predmet jer mu se navodno ne da ići na poštu. Istina je ipak negdje drugdje, a to je da predmet nije u tako lošem stanju kako kupac želi prikazati, već je ipak vrijedan zadržati ga. I sve to zbog pišljivih 27 kuna koje je ovaj kupac platio. Toliko o njemu. Izbjegavajte ovog kupca jer će vam samo raditi probleme, a to nije vrijedno njegovih novaca.

 
 
NETOČNO OPISAN PREDMET,KUPAC NE PRIZNAJE GREŠKU,NE KOMUNICIRA...LJUDI DOBRO GLEDAJTE PREDMET JER GOSPODIN PONEKE PREDMETE KRIVO OPISUJE


O
Sve što ste napisali je velika laž. Kao prvo ja nisam ništa od vas kupio, nego vi od mene. Kao drugo dobili ste predmet sa slika. Ja sam o porijeklu predmeta napisao ono što sam znao i saznao u trenutku kada sam ga kupio. To što je vama netko rekao nešto o predmetu to je vaš problem. Ako ste imali bilo kakvih nedoumica oko predmeta trebali ste pitati. Vi niste zadovoljni sa predmetom. Ma nemoj. Potpuna je laž da ne komuniciram. Smiješno. Pogledajte moje ocjene. Ovu ocjenu ste da li samo zato što sam vas stavio pod nepoželjne kupce. Ustalom da ste dobili predmet puno vrijedniji nego što ste ga platili govori i to što ste ga stavili odmah na prodaju za duplo veću cijenu. Toliko o našim preprodavačima.

 
 
Prodavatelj sa intersantnim st arima ali neugodna komunikacija


O
Ovo još nisam doživio. Kupac mi da neutralnu ocjenu, a nikada nije platio kupljeni predmet, jer se nakon završetka aukcije predomislio. Ja mu ne želim davati negativnu ocjenu, a on ima drskosti nakon svega mi dati neutralnu. Izbjegavajte ovog kupca po svaku cijenu.

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje

Nužni kolačići