19. Travnja, 2024. 07:11:15
Kategorije
Neutralne ocjene
(9)

Neadekvatno zapakirano i došlo polupano. Ostalo odlično, što se tiče komunikacije.

Prodavač kasnio sa slanjem 10 dana, tek nakon nekoliko poruka odgovorio . Okvir je došao raspadnut.

Knjige su označene brojevima po marginama i u unutrašnjosti flomasterom zelene boje, a jedna ima i potpis od prijašnjeg vlasnika. Nažalost to nije napisano u objavi, a bili ste dužni po pravilima jer više je nego vidljivo. Nije u redu jer svojim nečinjenjem obmanjujete nas koji se natječemo u aukciji i zbog toga je moja ocjena neutralna.

Cekala sam do zadnjeg dana da se uspijemo nesto dogovoriti,jer od 29 komada je doslo razbijeno 15 kom.nit seta salica nit tanjura nemam.razocarana totalno,jako lose upakirano.100€ otislo u vjetar.zadnja suradnja

Malo sam razočarana stanjem predmeta koji je bolje ispao na fotograiji nego u stvarnosti. Sličica izgleda kao blijeda fotokopija a ne baš kao 'reprodukcija'. Žao mi je.

Nakon dugotrajnog postupka i odugovlačenja, potražnica za izgubljenom pošiljkom predana tek uz pomoć administratora.

A ne znam što reći... Eto, neću baš prodavatelju rušiti ocjene no... Nikada nije realizirano. Na moj upit o čemu se radi odgovoreno je da je greškom stavio cijenu od 1 Kune umjesto od 10. Shvaćam da se greške događaju i zato neću staviti negativnu no neozbiljno je da mi se javi tek danima nakon završene aukcije s objašnjenjem...

agm

Zavaravajuće informacije koje su navele da kupujem grafiku a u biti sam dobio reprodukciju. Prodavatelj nije govorio neistine, cijena je niska ali svejedno, ne bi kupovaoa da je bilo jasno.

predmet stigao prepolovljen, ali nije valjda prodavateljova krivica

predmet stigao prepolovljen, ali nije valjda prodavateljova krivica

Negativna ocjena preinacena u neutralnu jer je prodavac vratio novac zbog otkljucavanja profila

oštečenja koja su navedena ne odnose se samo na rubove, i u centralnom dielu slike nekoliko oštećenja koje se ne mogu prekriti okvirom kao rubovi što nije opisano niti uslikano

Predmet (DVD) je nov, međutim firma koja je pakirala proizvod napravila je propust pa je DVD jednim dijelom čvrsto zalijepljen za kartonski omot (nerijedak slučaj kod ovakvih pakiranja) i ne može se izvaditi iz omota da se ne ošteti sami disk. Uz maksimalan oprez odlijepio sam disk koji je nažalost kao što rekoh neupotrebljiv. Neutralna ocjena prodavatelju zbog činjenice da je znao za ovaj opisani slučaj (skinuta je naljepnica ORIGINAL sa vanjskog omota, vjerovatno je i sam pokušao izvaditi dvd), a nije to naveo u oglasu.

nije nešto štimalo u vašem opisu, predmeta, nisam očekivao tako malih dimenzija vašu uru

Isporuka je u redu i korektna, ali kvaliteta kupljenih papuča je katastrofalno loša.Nakon nekoliko metara hoda otpada đon. Stoga vas molim da ovakve proizvode odnosno predmete, a znali ste kakve je kvalitete, prvenstvo radi nas kupaca, a i vas kao prodavatelja nikad više ne prodajete na Aukcije.hr.

Pohvale za brzinu slanja itd.., no u reklami prodavač navodi da kovanica nije nikada vađena iz kutije, što nije istinito, vidljivo oštećenje na kapsuli (vidi se i na slikama) kao i tragovi prstiju na kovanici zbog toga neutralna ocjena.

Kupcu dajem neutralnu zato što je iskren i nije čitao uvjete poštarine.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.