25. Travnja, 2024. 11:58:44
Kategorije
Sve ocjene
(0)
(1)

Odlična suradnja , sve preporuke.

Korektno, sve moje preporuke!

sve 5, moje preporuke prodavaču

Zadovoljstvo u komunikaciji i transakciji. Predmet odgovara opisu. Za svaku pohvalu, primjer i preporuku......hvala......lp.......+5+

Sve obavljeno po dogovoru. ODLIČAN kupac !

Sve ook ! 5 ++++

Sve super moja preporuka 5+++

Odlična suradnja,sve preporuke.

Odlična suradnja

Odlična suradnja,preporuka.

Odlična suradnja , sve preporuke.

ugodna suradnja sve pet!!

Odlična suradnja,sve preporuke

Odlična suradnja , sve preporuke!

Odlična suradnja , sve preporuke

Odlična suradnja,sve preporuke.

Izvrstan kupac za najvisu ocjenu. ugodna komunikacija i brza realizacija.

Sve brzo i korektno. Moja preporuka za ovog prodavatelja.

Odlična suradnja,sve preporuke.

Odlična suradnja,sve preporuke.

Sve ok,kupac za pohvale i preporuke.

sve 5

sve 5

Ne volim davati negativne ocjene no prodavač nije naveo točnu informaciju o sablji. Radi se o kopiji sablje američkih marinaca, a ne o sablji belgijske vojske. Ne znam o prirodi prijevare, no svakako nije korektno navoditi nešto u što prodavač nije siguran, a da to strogo ne navede. Prodavača ne opravdava ga niti početna niti dostignuta cijena. Nažalost i u korespondenciji loše iskustvo stoga nema druge nego negativna ocjena!

Odgovori

Sablja (belgijska vojske) od 1 kn) koju ste kupili nigdje u opisu predmeta nije navedano da je orginalna ili replika zato postoji pitaj, odgovori kao šta vrijedi za druge vrijedi tako i za vas, a za sablju da je vjerojatno orginalna nebi je dobili po toj cijeni. Imao sam četiri kupca i vi ste bili peti nijedno pitanje niste postavili uz kozultaciju svoga prijatelja u vezi kupljenog predmeta jer ste mislili zaraditi još 1500kn pohlepa i vaše ne znanje kao i moje. Zato ubuduče pitajte prijatelja šta kupujete prije nego šta kupite predmet ili kontaktirajte prodavatelja imali ste vremena dosta.

Sve po dogovoru. Prodavatelj za svaku pohvalu. Super brza isporuka :)

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.