28. Ožujka, 2024. 18:25:13
Kategorije
Sve ocjene
(3)
(0)

Disk, nažalost, u lošem stanju. Igra se instalirala, nadam se da će sve funkcionirati.

Sve super kao i uvijek, 5++

Sve ok, moje preporuke

Sve za 5

Sve za 5

Sve za 5

Sve ok,preporuka

Sve super kao i uvijek, sve preporuke ;)

Sve super kao i uvijek, sve preporuke ;)

Sve super. Preporuka

Tekst u opisu igre: OPIS PREDMETA Disk kao nov UPOZORENJE Ukoliko prodavatelj u opisu predmeta nije drugačije naveo, smatra se kako je predmet ispravan i kompletan. Igra nije kompletna jer se ne može igrati online niti u dvoje. Otvorena je opcija offline i to je to. Prodavatelj u opisu nije naveo da je igrivost igre ograničena što je trebao. Prodavatelju sam se požalio porukom na aukcijama obzirom da je igra bila poklon za rođendan. Da sam imao podatke da je igra ograničene igrivosti, ne bih licitirao za nju. Prodavatelja očito nije briga jer nije poslao ni poruku isprike. Kada se sve zbroji i oduzme, ne može biti ništa drugo nego negativna ocjena. Na žalost sistem dozvoljava neutralnu a dopisivati mi se preko poruka ne da.

sve uredno i brzo

top

top

Sve pet. Odlično. Preporučujem.

Super!

Preporuka za prodavatelja, 5++

Preporuka za prodavatelja, 5++

5++

Sve 5!!!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.