25. Siječnja, 2020. 14:23:14
Korisnički profil: nicola (743)
 

Broj ocjena: 2769

99,47% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 744 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 3 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 1 korisnika

Registriran od: 22.08.2003.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Negativno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (2765)      Neutralne (3)      Negativne (1)  
Izuzetno negativna osoba, koja je radi ustede od 4 kn riskirala slanje postom kao paket vrijednosti 100 kn, tvrdeci da je stiglo razbijeno, a pozivajuci se na to da je to moja krivica, ne drzi vodu. Poslala sam postom kako je odabrao, korektno zapakirala u vise slojeva. U posti je odmah mogao otvoriti paket i cuti da nesto nije bilo u redu, kako tvrdi i novce bi posta refundirala i to ne 35 kn koliko je proizvod placen, vec 100 kn. Vjerojatno mu je ispala, pa bi nabrzaka okrivio druge i uzeo lovu, a dugo je na aukcijama, pa valjda zna cijene PTa i ostaloga. Pozivanje mene na red da sam se mailom javila, na isti nije morao odgovoriti, poslala bi za dan, dva poruku na aukcije, tako da na takve finte ne padam. Posteno i uredno s moje strane odradeno, ne preporucam nikakvu suradnju s istim, osim nedostatka kulture, pokusava vrijedati i neciju inteligenciju....Nemam vise kaj talambasati sve receno i kod mene u odgovoru.


O
Ništa mi nije ponuđeno (posebna poštarina).Niti nisam tražio 100kn povrata već samo trošak od 55kn +2kn bankovnih trošak (pročitati prethodni odgovor). Neuredni pošiljatelj (zato jer sve došlo u komadima).Poštarica u pošti se je čudila kako je to loše poslano, ali nismo mogli reagirati jer nije poslano kao lomljivo. Izbjegavati.Stavio u nepoželjne.

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje
Nužni kolačići