26. Travnja, 2024. 03:27:15
Kategorije
Sve ocjene
(0)
(2)

Kupac za pet :)

moje preporuke

Nazalost,iako mi je ovo prvi prodani predmet,kupac se ne javlja niti ne odgovara na poruke..ukoliko se odluci na kupnju,molim se da se javi i dovrsi transakciju...i javit cu administratorima da se ova ocjena obrise.

sve odlicno...preporuke...

sve odlicno...preporuke...

Odličan kupac, moja preporuka

odličan kupac,sve 5 +++

odličan kupac,sve 5 +++

odličan kupac,sve 5 +++

odličan kupac,sve 5 +++

odličan kupac, brza uplata, za svaku preporuku

Odličan kupac. Sve korektno i prema dogovoru.Brza uplata i jednostavna komunikacija.Ma sve za +5.Moje preporuke!!

odlična suradnja, jednostavan dogovor, sve za 5 !

Brza uplata i dogovor, sve 5, moje preporuke ! Hvala

Moje preporuke i največe ocjene!!!

Sve 5 , preporuka.. !

Po završetku aukcije, kupac se javlja i traži podatke za uplatu, par sati kasnije šalje adresu i javlja da je novac uplaćen. Paket zajedno sa ostalima šaljem isti dan ne čekajući da uplata bude vidljiva, s obzirom na odlična iskustva sa ostalim članovima aukcije. Nakon 2 dana ponovno šaljem kupcu broj računa i molim ga da provjeri da li je upisao dobar broj računa na uplatnicu, s obzirom da uplata nije na računu. Drugi dan kupac javlja da je broj računa u redu, pa ga molim da mi na mail pošalje kopiju uplatnice, vjerujući da je pogreška banke ili nešto sl. Tada kupac javlja da je uplatnicu baš taj dan bacio i da navodno ni njemu nije stigao paket, i da neka radim što hoću. Dugo sam razmišljala dali da uopće ocjenjujem ovog kupca, ali, na kraju krajeva, ja sam predmet poslala, i svojim novcem platila poštarinu, tako da velika negativna iz razloga što ne želim da ovaj kupac tako prevari još nekoga, a Vi prosudite sami.

Odgovori

sve je istina osim dijela da je prodavac poslao kosulju jer nije i nikada ju nisam dobio ja ne dajem nikakve ocijene jer nisam u skoli i zaboli me neka stvar

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.