28. Ožujka, 2024. 11:44:10
Kategorije
Negativne ocjene
(3)
(1)

OPREZ VARALICA!!! U lotu opisanom kao "lot starih fotografija" ključna je trebala biti fotografija kraljevske obitelji studija Tonka. Ali nije se radilo o fotografiji, nego dopisnici, ito rascvjetanoj cijelom dužinom i širinom na 3 dijela, uništenoj. Odbija povrat novca.

Odgovori

Eto dogodi se i poneka greska,a isto tako se pojavi i "zanimljiva" osoba koja zeli grubu igru...a dobro Dugogodisnji sam kupac i prodavac sa 99,99 % obostrano pozitivnih iskustava pa je doslo vrijema i za onih 0.01 % Samo cu reci ovo..NE DAM SE VRIJEDATI i TOCKA Pretpostavljam da ce se doticna nezadovoljna osoba zeljeti i dalje raspravljat,ali ja ne...za mene je ova prica ZAVRSENA

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.