20. Travnja, 2024. 05:06:33
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(5)

Kupac se ne javlja

Nije plaćeno. Zabrana daljnjeg licitiranja mojih aukcija.

Cista petica prodavacu. Zahvaljujem.

Gospodin je očigledno odustao od kupnje.

Izbidao predmet jer je imao nešto za pitati. Nakon što mu je rečeno da je takvo ponašanje neprihvatljivo, naljutio se i rekao da je uplatio te priprjetio da će dati negativnu ocjenu ako premet dođe oštećen (valjda misleći da predmete koji prodam za 1 kn upakiravam lošije nego one skuplje, iako bi mu samo inzistiranje da se aukcija dovrši trebalo dati naslutiti da nema diskrimanacije po cijeni). Nakon par dana naivno pitam da provjeri je li sve dobro prošlo s uplatom jer mi ništa nije sjelo na što ne odgovara, kao ni na opomenu pred negativnu ocjenu, tako da pretpostavljam da je tvrdnja da je uplatio izrečena u žaru ljutnje. Sve u svemu jedno zanimljivo iskustvo.

Odgovori

Na ove besmislice uopće je nepotrebno odgovarati. Radi se o predmetu od jedne kune. Želio sam prodavatelja poštediti gnjavaže za jednu kunu ali on se uzbahatio i stao prijetiti, filozofirati o nekoj "ozbiljnosti". Eto, dobio sam negativnu ocjenu jer nisam uplatio 1 kunu :D Hahahhahahahah Al eto, vrijedilo je ovog gore napisanog romana punog intriga, urota...

Ugodna i brza realizacija.

Sve pohvale članu 5 ++++

SVE 5+, OK

Prodavatelj za preporučiti, 10+ ! Brza komunikacija , dobar opis, brza dostava !

Sve brzo odrađeno, prodavatelj za preporuku

neozbiljno

Odgovori

Lažljiva lažljivica! Na vrijeme sam joj rekao da se radi o zabuni i ponudio BOLJI zamjenski sat za istu cijenu. Sramite se

Odlican kupac, transakcija provedena uredno i brzo, PREPORUKA!!!

Odlican kupac, transakcija provedena uredno i brzo, PREPORUKA!!!

Brzo, korektno, sve najbolje.

KUPAC NEODGOVORAN . KAD SE JAVI NA TELEFON PREKINE VEZU KAD SE SPOMENE KUPLJENI PREDMET. NA PORUKE I MEJLOVE SE NE JAVLJA. ZATO MORAM DATI NEGATIVNU. NE RAZUMIJEM OVAKVE KUPCE AKO MU PREDMET NE TREBA ILI GA NE ZANIMA SAMO SE JAVI, A NE OVAKO DA SE MORA PRODAVAĆ DOVODITI U NEZGODNU SITUACIJU.

Odgovori

Nebih komentirao... Moje ocjene od ranije govore o meni.

Kupci za svaku preporuku al bas svaku

Sve je prošlo u najboljem redu. Hvala.

sve super!

Prodavač izrazito korektan, komunikacija super i jako brza dostava

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.