07. Prosinca, 2019. 22:50:52
Korisnički profil: polonia (1793)
 

Broj ocjena: 6976

97,12% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 1821 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 26 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 28 korisnika

Registriran od: 19.02.2009.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Neutralno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (6913)      Neutralne (31)      Negativne (32)  
nažalost stiglo je dosta polupanog,žao mi zdjele,drugi puta ipak neću kupovato staklo,a i vi pakujte požljivije, zdjelu se trbalo napuniti papirom,a ne čašama ma kako bile umotane,ili ju je razbio poklopac-ne znam,ali šteta je lijepog servisa.
 
 
nažalost stiglo je dosta polupanog,žao mi zdjele,drugi puta ipak neću kupovato staklo,a i vi pakujte požljivije, zdjelu se trbalo napuniti papirom,a ne čašama ma kako bile umotane,ili ju je razbio poklopac-ne znam,ali šteta je lijepog servisa.


O
Žao mi je, ali sam sve zapakirala u plastičnu kutiju i neovisno o tome što su čaše bile unutar zdjele sve je bilo i u papire umotano pa i u kutiju. Ova ružna ocjena koju sam dobila od Vas je, ali baš ružna. S njom ste mene ocijenili, a ne dostavnu službu. Hvala, polonia

 
 
Draga gospođo, Zahvaljujem na ocjeni za suradnju. Bio bi red da i ja ostavim vama. I ne, nikako ja nisam netko tko nije korektan u suradnjama. Ja sam svoju dužnost uplate izvršila korektno. Ako nisam pristala platiti duplu poštarinu u ukupnom iznosu od 67 kn za sliku kupljenu za 1kn ne mislim da sam pogriješila. To je ono, ako ide dobro, ako ne, vratim novce i nikom ništa. Naravno da nisam više dobrodošla na vašim aukcijama, i izbjegavati ću ih u širokom luku... Šteta, imate jako lijepe stvari i dajete ljudima mogućnost da kupe nešto vrijedno po zaista pristupačnim cijenama... Ali eto, bilo bi to sve super da je moguće do kraja sve izrealizirati kako treba, ali očito je negdje problem... I nemojte se brinuti, nećemo više nikada surađivati...


O
Ovo Vam je moj odgovor koji u cijelosti prepisujem ovdje. Iz njega će se isčitati o kakvom je napadu na mene bila riječ u Vašem jaljanju na koje sam ja na ovakav način reagirala. S pravom. Nisam ja ničija balavica, a da i jesam nisam Vaša!

Poštovana,
najviše ne podnosim napade i ljudski bezobrazluk koji je jutros ovdje izletio iz Vas.
O tome kakva sam netko drugi će donijeti i donosi sud i tome nije mjesto niti ovdje, a kamo li da mi Vi koja me apsolutno nepoznate tako pišete.
Sliku od 1 kune, a Vi ste stavili ponudu, da ju nisam željela prodati mogla sam pobrisati aukciju jer kao provjereni prodavač na to imam pravo. Dakle, to govori u prilog tome ko sam i kakva sam. Uz put, vrijednost te slike je daleko veća od jedne kune i moja je volja bila biti korektna pa sliku dati za taj iznos.
Kada sam slala paket, a Vaš nije bio jedini, dostavljač mi je naplatio jednu poštarinu, ali za drugi paket koji je bio naslovljen na čovjeka koji je kao i Vi iz Siska. Dakle, napravio je grešku i ja do Vašeg javljanja nisam ni znala što je urađeno jer nisam provjeravala.
Kada ste Vi u pitanju, Vi ili bilo koji drugi čovjek s kojim sam u bilo kakvom doticaju očekujem korektnost i normalnu komunikaciju.
Bilo je dovoljno reči da se je nešto dogodilo i navesti točno što.
Nisam ni lopov ni prevarant, Vaš novac u cijelosti zajedno sa tom 1 kunom ću danas prebaciti na Vaš račun, sliku otvorite, postavite na zid i kada pogledate u nju sjetite se da bezobrazluk niti jedne vrste više ne prolazi u svijetu nas malih ljudi.
Na mojim aukcijama više niste dobro došli, ma kako god to vi shvatili.
Srdačan pozdrav,
polonia

 
 
Neispravno!
 
 
Predmet stigao sa zakašnjenjem.
 
 
Nakon vise od mjesec dana stigli moji predmeti. Ovo bi s obzirom na kasnjenje trebala biti negativna ocjena, ali je ipak stiglo te ne mogu dati negativnu, ali da budem do kraja posten prema drugima nije ni za pozitivnu!
 
 
Nakon vise od mjesec dana stigli moji predmeti. Ovo bi s obzirom na kasnjenje trebala biti negativna ocjena, ali je ipak stiglo te ne mogu dati negativnu, ali da budem do kraja posten prema drugima nije ni za pozitivnu!


O
Ocjena je sasvim ok.
Paket sam zabunom poslala na krivu adresu. Više od 3 tjadna je trebalo da godpodin pošalje paket prema Vama. U svakom trenutku sam Vam bila dostupna i u komunikaciji s Vama. Hvala na razumijevanju i svako dobro Vam želim, polonia

 
 
KATASTROFA poslali ste sliku sklepanu nabrzinu. Sama slika ispala sa podloge, okvir je od druge slike jer je prijašnja slika bila okomito a ova vodoravni vidi se. Niste se potrudili ni zakačku slike staviti kako spada. List slike valovit od vlage ili neznam čega. Znao sam da se od vas ništa nesmije kupiti zadnji put ste ,mi poslali ogrlicu pokidanu i nisam reagirao. PREPORUKA OVOG ČLANA ZAOBILAZITI U LUKU. Sliku sam ipak dobio - čista negativna. Ali neka bude.


O
Vi ste jedna bjesna osoba koja danas nevoli nikoga, sutra samoga sebe. Vratite mi sliku na adresu koja je upisana na paketu. Vać novac ću vam vratiti do u lipu kako bi jeftino mogli kupovati i dalje na aukcijama. Molim da mene zaobilazite u najširem luku. Ne postoji slika sklepana na brzinu, postoje čangrizavci koje netreba zaobilaziti u tim širokim lkovima i pomno ih motriti, uz smijeh. Sve Vam dobro želim. polonia

 
 
Razlog neutralne ocjene je taj sto po "pravilima aukcija" ne mogu dati negativnu, jer su kupljeni predmeti nakon mjesec dana od uplate, na kraju ipak stigli. Umjesto neke makar nategnute, bilo kakve izmisljene i prihvatljive isprike, prodavatelj polonia uz ogromnu dozu bahatosti i drskosti svaljuje krivnju na kupca - da nije uplatio na vrijeme, iako se dokumentirano vidi da je sve uplaceno isti dan, tj. nekoliko sati nakon primitka poruke i racuna za uplatu. Smatram da mi je moralna duznost upozoriti na prodavatelja polonia koji rusi kredibilitet ovih aukcija, zbog svih onih s kojima je do sada ostvarena besprijekorna suradnja.


O
Stavila sam Vam napomenu i spomenula pravila koja vrijede na aukcijama i jednaka su za sve. Plaćate i određujete po svojoj volji poštarinu i način slanja paketa. Vaš novac vrijedi, ali vrijedi i onaj koji Vama ne pripada. Vaša moralna dužnost je zdrava komunikacija, nenametnuta drugome, a Vi svojim načinom i izazivate nešto što kasnije nemožete otrpijeti. Kredibilitet aukcijama ne narušava Polonia, Polonia je ovdje prodavatelj, možda sporija u slanju paketa, ali Vi niste taj koji će nju pozivati na bahatost i drskost. Iz tog razloga i prava da sebi dajete za pravo nešto na što ipak nemate pravo na mojim aukcijama nemate šta tražiti. Lijepi pozdrav.*

 
 
neozbiljan kupac,što sam mogao i zakljućiti po ocjenama.predmet ide opet na prodaju.
 
 
Nažalost moram dati neutralnu ocjenu zbog neodogovaranja na poruke te činjenice da se vrijeme od kraja aukcije do primitka predmeta previše odužilo. Na svim ostalim aukcijama čiji sam član, ovakav prodavač sa toliko negativnih bi bio udaljen.Dugo sam razmišljala koju ocijenu dati. Činjenica da prodavatelj ima tolike pozitivne ocjene i komentare dodatno me razočarala što je ova transakcija tako dugo trajala. S obzirom da sam predmete na kraju dobila, samo zato ocjena nije negativna.
 
 
Nažalost moram dati neutralnu ocjenu zbog neodogovaranja na poruke te činjenice da se vrijeme od kraja aukcije do primitka predmeta previše odužilo. Na svim ostalim aukcijama čiji sam član, ovakav prodavač sa toliko negativnih bi bio udaljen.Dugo sam razmišljala koju ocijenu dati. Činjenica da prodavatelj ima tolike pozitivne ocjene i komentare dodatno me razočarala što je ova transakcija tako dugo trajala. S obzirom da sam predmete na kraju dobila, samo zato ocjena nije negativna.
 
 
Malo duze sam cekao da prodavatelj dostavi uplaceno, drugo sve u redu.
 
 
Smatram da bez obzira na postignutu cijenu predmeta obje strane aukciju trebaju privesti kraju korektno i u duhu dobrih običaja. Prodavateljici je najprije trebalo duže vrijeme i nekoliko poruka da uopće javi podatke za uplatu, a krhki predmeti poslani su aljkavo, umotani u list novinskoga papira, te su stigli oštećeni, dok je jedan posve razbijen. :(


O
Oprostite,
ne živim u Ludbregu, a dao sam onu adresu. kako paralelno vodim više aukcije, pobrkao sam kome sam dao koju adresu.
Paket je stigao, no zbog lošega iskustva ocjena će biti neutralna.
Pozdrav, Zoran

 
 
Nosač hrane je stigao, ali je jedna zdjela puknuta, materijal je upitan, jer nema oznake rostfraja, inoxa ili slično. Pomalo sam razočarana.
 
 
zgodno slikano i prezentirano


O
Dobih od Vas ocjenu. Jesam li zaslužila takvu?
Polonia

 
 
Gospođa se nije javila 30 dana nakon aukcije, zato ovakva ocjena.


O
aukcija je završila 05.11.2014. Ovo je naša komunikacija.


Poslao: ancica50 28.11.2014. u 19:54

Poštovana, žao mi je da ste tako nezainteresirani za svoje novce. Danas je točno mjesec dana od kupovine, niste se javili, nisam Vas zvala, odustala sam od Vašeg svječnjaka. Iskreno se nadam da mi ne zamjerate i da me razumijete. Svako dobro Vam želim i pozdravljam iz Zadra, Ančica Šarić.


Poslao: polonia 28.11.2014. u 16:49

Dobar dan,
ovo je Vaše prvo javljanje, pa tako!!!
. S obzirom da ste kupac u mojim aukcijama, a vidjeli ste da Vam se ne javljam mogli ste to prvi učiniti. Očito je da sam zaboravila.
Polonia


Poslao: ancica50 28.11.2014. u 12:22

Navedenu transakciju niste priveli kraju. Svakako to učinite u najkraćem roku. U suprotnom riskirate dobivanje negativne ocjene.

 
 
Od 3 kupljena predmeta dostavljen 1, šta reć?!
 
 
Čekali.....čeali....i dočekali!
 
 
Nažalost moram dati neutralnu ocjenu zbog neodogovaranja na poruke te činjenice da se vrijeme od kraja aukcije do primitka predmeta previše odužilo, skoro mjesec dana. Također, činjenica da prodavatelj ima tolike pozitivne ocjene i komentare dodatno me razočaralo što je ova transakcija tako dugo trajala. S obzirom da sam predmet na kraju primio, ocjena nije negativna. Doista mi je žao na ovoj neutralnoj ocjeni.
 
 
Slika nepotpisana, nema certifikat, ne odgovara na mail.
 
 
Malo predugo čekanje ali na kraju smo se dogovorili.
 
 
Jednostavno se previše odužilo vrijeme od uplate do isporuke, više od mjesec dana je predugo da bi ocjena bila pozitivna. S druge strane predmete smo primili i prodavatelj je bio ljubazan pa ocjena nije negativna. Pozdrav.
 
 
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1623480 je živa katastrofa ,donijeli sat koji još imao i paučinu po sebi i nije identičan kao na slici ,neispravan i pola toga ne dostaje.


O
Nerado to činim, ali ja ću vama dati negativnu ocjenu. Objašnjenje zašto to činim, pronaći ćete za dva dana. Možda se tada naučite nećemu. Uz put, više nemate pristupa mojim aukcijama.
polonia

 
 
Nakon više od mjesec dana natezanja,20 mailova,1 pogreške pošte,tek je opomena pred negativnu ocjenu urrodila plodom - dobih konačno predmet...ali avaj, tu jadu nije kraj. Način pakiranja -selotejp na rami-je uzrokovao oštećenje kod odljepljenja jer,naravno, okvir nije cijeli drveni kako je pisalo u opisu, nego je na drvo nanesena štukatura koja se okrhnula...i nema kukicu za okačiti ogledalo. Jako sam razočarana s obzirom da Polonia ima tisuće pozitivnih ocjena. Ali u zadnje vrijeme popušta valjda, ne može stići na sve strane i eto, nađe se pokoja nesretna žrtva na kojoj ponekad pukne. Ne dajem negativnu ocjenu jer pedmet je ipak, kako tako, stigao. Na žalost, nakon ovakvog iskustva, buduće kupnje kod štovane prodavateljice više nikad neće biti iako ima lijepih stvarčica.


O
Ništa ne govorite onako kako bi trebalo reči.
Pogreška pošte, ili vaša, je bila ta da se je ogledalo vratilo na moju adresu, jer ga niste podignuli kada vam je poštar isto donio na adresu, a za što sam posebno iz svog džepa platila onih pet kuna. Sitnica? Ne, jer nakon što sam vam ga opet poslala, poštarinu, koja i nije tako mala sam platila iz svog džepa ne tražeći vas da mi isti novac uplatite, a što bi vi kao netko tko daje svoje neutralno mišljenje ipak trebali poštivati.....:)*
Polonia će i u buduće imati lijepih stvarčica i činiti greške. Zar je to zabranjeno ili nemoguće?
Vi o meni ne znate gotovo ništa, pa me vaše mišljenje o popuštanju valjda i nesretnoj žrtvi potiče na razmišljanje o tome tko je puknuo i što u vašem poimanju stvari to zapravo znači. srdačan pozdrav
polonia
polonia

 
 
nakon 3 tjedna natezanja, neodogovaranja na poruke i nepostovanja termina isporuke, predmet dobila kada sam zaprijetila negativnom ocjenom. opravdanje je bilo da uvijek negdje zapne, pa je eto zapelo na meni???
 
 
nakon 3 tjedna natezanja dobila polomljen predmet, potpuno neizoliran, samo naguran u kutiju, doduse bila je oznaka lomljivo, ali jos mi se nije dogodilo (a pretezno kupujem lomljive stvari) da je netko tako zapakirao. ne odgovara na vecinu poruka, oteze s isporukom, ne postuje termine.
 
 
sve ok
 
 
Žao mi je, ali ne mogu dati dobru ocjenu. Prvo je poslano na krivu adresu, a uz to, školjka je stigla odlomljenog rubnog dijela. U ponudi je pisalo da je neoštećena


O
I meni je žao, ako je to tako. Školjka je bila prekrasna. Zapakirala sam je kako se takav predmet i treba zapakirati. Nisam žalila ni naljepnicu izdvojenog paketa staviti. Adresu sam napisala upravo onu koju ste vi naveli u svojim porukama. Druge nisam imala. Vas molim, bez obzira na neutralnu ocjenu, broj računa na koji ću Vam vratiti kune. Nema potrebe trpiti štetu, ma čija god greška ili krivnja bila.
Srdačan pozdrav
polonia

 
 
Sve u redu, moje preporuke, uz malu zamjerku na komunikaciju što je malo odužilo realizaciju.
 
 

Ukupno stranica: 2 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje
Nužni kolačići