25. Travnja, 2024. 17:18:51
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(3)

očigledno nezadovoljan postignutom cijenom predmeta (11 kuna),prodavatelj se NE JAVLJA,iako bih ja mogao samoinicijativno uplatiti svotu izlicitiranog predmeta na njegov račun,budući da sam to već činio prije.NO,kako me već jednom prodavatelj NASAMARIO za iznos od 105 kuna,ne želim ponoviti istu grešku dva puta.pomnijim proučavanjem stranica "aukcije hr",utvrdio sam da je predmet koji sam izlicitirao VEĆ PRODAN prije toga drugoj osobi.vrlo vjerojatno je i to jedan od razloga ZAŠTO se prodavatelj ne javlja(ne može mi poslati predmet,koji je već prodan).po drugi puta , istom prodavatelju , negativna ocjena,aukcionarima- oprez.

nakon izvršene uplate s moje strane,prvo sam dobio poruku da "pošta ne radi u vrijeme kada prodavač uz nju prolazi",zatim da je "zima,snijeg i led",pa "neka se strpim jer se nije mogla vidjeti uplata zbog blokiranog računa",da bi na kraju prodavatelj SKROZ prekinuo komunikaciju(nit piše,nit dolazi,nit šalje plaćeni predmet).kraj aukcije je bio 14. siječnja,danas je 9.ožujka,skoro dva mjeseca natezanja.nažalost-negativna ocjena,oprez ostalim aukcionarima.

Sve 5... za preporuku...

Sve o.k. brzi dogovor o kupljenom predmetu.

Nikad goreg iskustva do sada na aukcijama, ovaj je prodavač lopov i prevarant. Uplatila sam još polovinom sječnja 120kuna na račun tog prodavatelja i do današnjeg dana nisam dobila ni tenisice ni povrat novaca. Pokušala sam na 100 načina komunicirati sa prodavačem da bi svaki put dobila novu laž kao odgovor, prvo da pošta ne radi u vrijeme kad on može do pošte, zatim da mu je račun blokiran, nakon toga da je tenisice poslao na krivu adresu,....i bolje da ne nastavim nabrajati laži jer je sramotno!!! Broj telefona kojeg je dao na aukcijama je kostantno isključen a kad je bio uključen niko se na njega nije javljao. Takve nepoštene ljude bi trebalo odmah izbaciti sa aukcija!!! Sljedi kaznena prijava i ni u kojem slučaju ne preporučam nikome da s tim prevarantom imaju posla!!! Sramite se!

Korektan prodavatelj za svaku preporuku

Odličan prodavač, transakcija brza. Moje preporuke!

Prelijepo! 5+++++

:(

Odgovori

žao mi je ali morao sam napisati negativnu ocjenu zbog toga što transakcija nije provedena s Vaše strane,,(pravilo aukcije) sorry!!

Odlična suradnja, samo riječi pohvale..sve moje preporuke za ovog prodavatelja, 5+++

sve o.k. +5

sve za pohvalu

sve za pohvalu

Zahvaljujem prodavatelju na razumjevanju! Zaista sve pohvale za ovog člana...5+..!!!

Sve po dogovoru, fer i korektno.Zahvaljujem i preporučam svima.

Uz dobrodošlicu pozitivne ocjene i preporuke. Ovaj put: ODLIČAN (5)

Uz dobrodošlicu pozitivne ocjene i preporuke. Ovaj put: ODLIČAN (5)

Uz dobrodošlicu pozitivne ocjene i preporuke. Ovaj put: ODLIČAN (5)

Uz dobrodošlicu pozitivne ocjene i preporuke. Ovaj put: ODLIČAN (5)

Transakcija vrlo upsjesna, korektna i brzo obavljena po dogovoru. Preporuke za ovog prodavatelja.

Zaista sve pohvale za ovog prodavača!!!

odličan prodavač, užitak je raditi sa takvom osobom, i voljela bih kada bi nas više takvih bilo,,,,,moje duboke i iskrene preporuke svima i imajte povjerenja u njih kao što sam imala i ja,,,,hvala vam na svemu i sretno

Komunikacija OK, dostava OK.

Sve super,ugodna komunikacija,brza isporuka.Moje preporuke.

Sve super.Isporuka predmeta po dogovoru.Predmet odgovara opisu.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.