28. Ožujka, 2024. 22:05:28
Kategorije
Sve ocjene
(1)
(0)

Brza uplata, ugodna komunikacija. Sve savršeno. Moja velika preporuka!

KUPAC AŽURAN I OD RIJEČI SVAKA POHVALA- PREPORUKA SVIMA HVALA

Brzinska uplata, ugodna komunikacija, moje preporuke.

sve je dobro prošlo, sve preporuke

Kupac za svaku preporuku. Izuzetno ugodna komunikacija i vrlo brza realizacija. Veselim se daljnjim kontaktrima. Lijep pozdrav i sve najbolje.

5+

Uplata momentalna, komunikativan kupac za svaku pohvalu. Moje iskrene preporuke. Hvala :)

PREPORUKA za sve i mlade naraštaje !

maksimalna preporuka :)

dugo sam na aukcijama, puno predmeta kupila i nikada nije bilo problema ni s uplatom, ni sa primitkom pošiljke, ni sa komunikacijom. za ovaj sam predmet dva puta uplatila, dva puta mi je net banking poslao poruku kako je transakcija uspješno provedena, a prodavateljica nije dobila novce????? malo čudna situacija. i teško za povjerovati. a budući da je prodavateljica više nego brzinski i prije nego je stupila sa mnom u kontakt (nisam bila u mogućnosti odmah odgovoriti na njenu poruku ) dala negativnu ocjenu, a tek onda nastavila komunikaciju moram uzvratiti negativnom ocjenom. nažalost.

Odgovori

Hvala Vam puno! Ja sam se javljala, a vi niste odgovarali. Nakon što ste se javili rekli ste da ćete uplatiti, ali od uplate ništa. I sami ste rekli da ste provjerili uplatu i da nije poslana, tj. bila je poslana, ali kada sam ja rekla da nije uplaćeno rekli ste da je greška u banci i da isto i da se kod vas isto tako ne vidi provedena transakcija.. Ja neznam u čemu je problem, ali sigurno nije od strane banke već sa vaše strane!!!

moje preporuke

odlična suradnja, sve za 5 !!

Odličan kupac,preporuke 5++

sve 5 :) hvala na strpljenju

ok

Moje iskrene preporuke,ugodna komunikacija i dogovor,moja ocjena je..naravno,največa moguča :)

...sve 5

moje preporuke

Sve za +5 Hvala!

prodavač za preporuku

Sve 5, moje preporuke...

Sve 5, moje preporuke...

Odličan kupac,preporuke, 5++

Sve 5, ugodna komunikacija i srdačna prodavačica. Od srca toplo preporučam suradnju svima!

moje preporuke

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.