27. Veljače, 2020. 11:53:18
Korisnički profil: tiatia (1805)
 

Broj ocjena: 9571

98,91% jedinstvenih pozitivnih ocjena

Broj jedinstvenih pozitivnih ocjena: 1811 korisnika

Broj jedinstvenih neutralnih ocjena: 14 korisnika

Broj jedinstvenih negativnih ocjena: 6 korisnika

Registriran od: 17.09.2009.

Ponuda prodavatelja   Ostali predmeti    

    Neutralno ocijenjene transakcije
   Pozitivne (9541)      Neutralne (21)      Negativne (9)  
Također neutralna. Osim vrata lijepljeno je i krilo. Odlično upakirano, a ipak labud mi se raspao na tri djela u rukama. :(


O
čisto da znate ...ti kristali su svi ljepljeni u smislu da su tako sastavljani. ne znam što Vi mislite kako bi ih složili. hvala na ocjeni i na tome što me niste uopće kontaktirali za dogovor , bio bi vam vračen novac ako vam se ne sviđaju kupljene stvari. ovo što ste napisali nije točno

 
 
Ovo je moja prva neutralna ocjena koju pišem. Pisalo je da je predmet bez oštećenja, a stigao je odlično upakiran u dvije kutije s puno papira i odlijepljenog krila. Vjerujem da se nije odlijepilo u transportu jer je kao sto sam napisala odlično upakirano. Na mjestu spoja krila i tijela vide se žuti tragovi naknadnog lijepljenja sto nije slučaj na drugom krilu labuda. Prodavač mora ukazati na nedostatke kao sto su navedeni i na drugom labudu koji sam bez obzira na oštećenje odlučila kupiti. Moram napomenuti i da sam predmet čekala 15 dana od uplate.


O
pa i bilo je vrijeme da "koonačno" upišete svoju prvu neutralnu.
svako dobro !

 
 
odlicna suradnja ....10+..
 
 
odlicna suradnja ....10+..
 
 
odlicna suradnja ....10+..
 
 
Dvadeset dana pokušavam poslati poruku ali su stranice blokirane.Nitko se nije sjetio javiti.Bezobrazluk!Po mojoj procjeni im ne odgovara postignuta cijena.Ovaj put samo opomenaDrugi put slijedi negativna..


O
dakle ja uopće ne znam o čemu Vi pišete. svi su dobili svoje predmete , svi mogu na stranice ( jedino možda zadnjih 3-4 dana ne ), predmet je prodan 10.03 , ako se nešto "pobrkalo" mogli ste kontaktirati preko poruka . sve što sam prodala za kunu,dvije ,tri...uvijek je poslano, zaista ne znam gdje je problem . ali znam da drugog puta sigurno neće biti...i da , želim Vam blagoslovljen Uskrs i svako dobro ! nataša

 
 
NEzadovoljan
 
 
nesporazum.
 
 
Poštovana ovo uopće nisu materijali koje sam ja naručila, ja sam kupila one sa slike upravo zato što su mi ti baš trebali i možete zamisliti moje razočaranje i osjećaj prevare kada sam ih dobila,ove mogu baciti, jer ih uopće ne mogu iskoristiti. Žao mi je mogli ste me bar obavijestiti i uštedjeti trud, neću vam dati negativnu ocjenu samo zbog dosadašnje suradnje.
 
 
Sve ok ali ono čekanje - ...
 
 
Evo dobre ruke ...


O
dobar dan , ja bih molila da mi objasnite zašto ste mi dali 5 neutralnih ( takoreći negativnih ) ocjena ? pozz nataša

 
 
Evo dobre ruke ...
 
 
Evo dobre ruke ...
 
 
Evo dobre ruke ...
 
 
Evo dobre ruke ...
 
 
najbolje stomogu napravit je neutralna ocjena. predmet dosao polomljen /lose zapakiran ,ali sa etiketom LOMLJIVO/, popravak nemoguc. prodavatelj porucio da ce kotaktirat DPD radi povrata novca (sto i nije najbitnije) i da ce javiti za novu ramu kada pogleda u skladistu. do danas se vise nije javila, ni poslije opomene, pa ovaj put ovoliko od mene
 
 
tiatia me je izvjestila o problemima sa HP-om oko isporuke kupljenog predmeta..Predložio sam joj da pričekamo 10.10.2012 god. za povrat uplate ukoliko predmet ne bude isporučen. Poslije toga bio bi spreman dati ocjenu uzimajuči u obzir sve okolnosti.
 
 
Na žalost lampa je došla u komadima ,a prekrasna je :(((.Nadam se boljoj sreći drugi put.


O
draga žužizg-nije u redu ova neutralna ocjena. paket je bio dobro zapakiran i poslan izdvojeno. ja sam Vas zamolila da reklamirate oštećenje na pošti...jer nitko ne može utjecati na to kako oni postupaju sa paketima. nije bila moja greška. isto tako kao što ste mi javili da je lampa u komadima , mogli smo dogovoriti povrat novca za istu kao i za poštarinu. zaista povrat te 2,00 kn + poštarina ne bi bio problem . uvijek sam Vam išla na ruku ,čekajući danima i tjednima da se pojavite po svoje stvari, i bila korektna u bilo kojem dogovoru.žao mi je , ali više niste dobrodošli na moje aukcije. pozdrav nataša

 
 
Žao mi je što ovo moram napisati ,ali jako sam razočarana.
Komode su u totalno raspadnutom, očajnom stanju,vjerovatno su bile negdje na vlazi i totalno su nabubrene, raširene i rasklimane (fale i komadi drvca)te ih je nemoguće dovesti u red,njima treba smeće ,a ne kako ste vi naveli ½male popravke½.
Mogla ste ih barem malo očistiti od paukova,paučine,voska i prašine .Vrlo aljkavo od Vas da šaljete tako prljave stvari!!
Žao mi je zato što je ovo bila moja prva kupnja na aukcijama, a tako sam se opekla.
Drugi puta nemojte stavljti zamučene slike kako bi prevarili kupca,to zaista nije u redu od Vas.
Mislim da sam ja bila korektna i brza s uplatom ,pa ste isto tako i Vi trebali bi.


O
dobili ste točno ono što je na slici koja nije uopće zamučena.
kada se malo ohladite,vidjet ćete da uređivanje nije strašno. to su stvari za poznavatelje-jer ako išta znate o tome , onda i znate što ćete imati kada ih uredite.
a ako niste zadovoljni-bilo bi korektno da ste me nazvali , kao što ste me nazvali prvi dan i ja bih bez pogovora vratila novac.
tako to rade korektni. ugodan danO
Nisam ni očekivala civiliziraniju poruku od Vas!
Vi stalno nekome proturiječite i vrijeđate sve koji Vam kažu da nisu zadovoljni suradnjom.Ja nisam zadovoljna i to sam vam napisala,a unatoč tome vam nisam dala negativnu ocjenu iako ste ju itekako zasluzili svojim nepoštivanjem i netolerancijom.
Ja sam dobila stari pohabani IVERAL (nije moja slobodna procjena u pitanju)!!!
Nisam Vas zvala prvi dan,niti ikad,Vi ste meme zvali i to nakon 6 dana jer ste ZAGUBILI moju adresu i to vam baš i nije neki plus..
Ugodan dan i nadam se da ćete smiriti strasti i da ćete se prestati svađati sa svima.
PRIHVATITE KRITIKU ,nije to valjda tako teško??O
eto jednog člana aukcija koji je ovdje cijelih 10 dana pa zna sa kime se ja svađam i kako ja radim. koliko se sjećam zvali ste me jer ste dolazili u zagreb i htjeli ste osobno uzeti komodice. a ako Vas baš zanima - ja sam te komodice kupila upravo ovdje na aukcijama za 360 kn upravo ovakve kakve ste Vi dobili. ako ste nezadovoljni to mogu shvatiti - ali ne mogu shvatiti kako ste tako drski da se usuđujete mene komentirat. nadam se da ćete super raditi na aukcijama, a ja Vas molim da mene zaobilazite. toliko od meneO
Draga uznemirena gospođo itekako ću Vas zaobilaziti.Ja ponavljam nisam vas zvala ,poslala sam Vam poruku! Vi ste zvali mene nakon 6 dana jer ste izgubili moju adresu što Vas čini još većim stručnjkom na aukcijama za razliku od mene koja sam tu samo 10 dančeka ! Vidjela sam da se svađate po Vašim komentarima i negativnim ocjenama,ne mora čovjek povijest napisati na aukcijama da to vidi.
Inače možda ste Čuli za ebay( znate aukcije vam rade po sličnim načelima, samo tamo nema ovakvih živčanih prodavača,naime politika je takva da nije dopušteno vrijeđanje),ja tamo kupujem godinama i nikad neugodno iskustvo-kupci su zaštičeni od vama sličnih.
Znam da ćete sada u naletu bijesa ponovo pisati svoja zapažanja ,ali skratite si muke više ne namjeravam trošiti ni sekunde čitajući Vaše uvrede za koje ste jako nadareni za razliku od iskrene komunikacije s kupcima.
Ugodan dan želim i nadam se da ste SHVATILI pouku,nije zlonamjerno .
Lep pozdravček :))

 
 
Mada je kuna trebali ste navest oštećenja.


O
???????????????????????????????????

 
 
o.k. ali predugo cekanje do isporuke


O
ne znam zašto sam dobila neutralnu ocjenu, jer sam paket poslala zajedno sa onima koji su prodani taj isti dan-i svi kupci su bili zadovoljni sa brzinom isporuke , što se vidi i po ocjenama. na rad pošte zaista ne mogu utjecati, a i smatram da je kupljena roba došla na vrijeme. naravno- nema ljutnje . želim Vam ugodan vikend. pozdrav tiatia

 
 

Ukupno stranica: 1 (30 ocjena prikazano na stranici)


Aukcije.hr koriste isključivo nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.
Postavke kolačiča se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje
Nužni kolačići