19. Travnja, 2024. 22:15:52
Kategorije
Negativne ocjene
(1)
(2)

Poštovani je izlicitirao predmet 29.10.2017,ja sam mu poslao podatke za uplatu,nije mi platio,7.11.20.17 šaljem mu opomenu pred negativnu ocjenu a on mi odgovavara isti dan sa ok i to je to,uplate nema još ni danas 27.11.2017 ,zato negativna ocjena,da se je bar javio i napisao da ga pričekam do 1-10 nebi bilo problema da čekam,ali ovakvo ponašanje-šutnja zaslužuje veliku negativnu ocjenu.lp

Odgovori

:) ..kad ste mi napisali da ćete mi dati negativnu, napisao sam OK jer to je bilo potpuno u redu i smatrao sam da je s time stvar završena ..- zato "OK" - nisam se bunio na negativnu jer sam ja pogriješio... e sad... zašto sam pogriješio? ...napravio sam početničku grešku, a to je da nisam do kraja pročitao uvjete koje ste Vi postavili, konkretno - CIJENA POŠTARINE gdje Vi računate poštarinu 18 kuna, iako svi znamo da je to dupla cijena, odnosno da na predmetima u startu preko uvjetovane poštarine potencijalnim kupcima uzimate određeni iznos, i tako od istih radite budale...e vidite, nije meni bio problem Vama uplatiti osvojeni predmet, al sam sebe nisam mogao prisiliti da Vam platim nešto za što znam da me svijesno muljate, a to je cijena vaše poštarine... ..opet kažem, greška je isključivo moja, Vi ste dali potpuno opravdano negativnu ocjenu, al moralno gledano, ipak ste Vi pokušali preveslati mene (kao i sve one koji bidaju Vaše predmete, a ne čitaju "mala slova" na kraju papira :) ...sretno dalje, no iskreno se nadam da će biti sve manje onih koji kao i ja "nalete" na ovakvog kao što ste Vi....

neznam šta napisati

Odgovori

hvala Nikola. Čim budem mogao do pošte, uplatit ću Vam tih 6 kuna, a novčanicu poklonite prvom djetetu kojeg sretnete :) ..to zato da ne kažete da Vam nisam platio predmet. Svako dobro i samo dalje tako. Sve u najboljem redu i potpuno ste opravdano dali negativnu tešku 6 (šest) kuna. Hvala još jednom i samo tako dalje. Bravo!

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.