26. Travnja, 2024. 05:14:47
Kategorije
Sve ocjene
(4)
(2)

Ogrlica koju sam kupila je kao i na slici. Postojao je problem prilikom dostave izazvan krivnjom HP-a, za koji prodavateljica nije bila odgovorna te ju moram posebno pohvaliti jer se zaista maskimalno potrudila da u konačnici dobijem ogrlicu. Veoma sam zadovoljna i kupljenim i cjelokupnim pristupom prodavateljice :)

Moja preporuka. Sve transparentno artikli prekrasni

Moje preporuke Svi predmeti su prekrasni Hvala

Moje preporuke Svi predmeti su prekrasni Hvala

Moje preporuke Svi predmeti su prekrasni Hvala

Sve preporuke Predmeti kakve sam očekivala

Prednet savrsen Sve preporuke za suradnju

izvrsna suradnja prekrasni predmeti 5++++

Sve super

Velika preporuka!

Prodavač za najvišu preporuku i svaku pohvalu.

Prodavač za najvišu preporuku i svaku pohvalu.

Sve pet.

Sve prema dogovoru.

Opis predmeta je bio slijedeći: Srebrna ogrlica kao na slici lančić dug oko 50 cm Nakon što je predmet stigao vidio sam da to nije ni S od srebra već obična bižuterija koja je još pri tome i oštećena, pa sam opomenuo dotičnu na što sam dobio odgovor otkuda meni ideja da za tako malo novaca dobijem srebro i da je ona mislila samo na boju, pa onda se valjda i u opisu stavi "ogrlica srebrene boje, nije pravo srebro", i još samo da kažem dotičnoj da se ovdje na aukcijama itekako mogu kupiti jako lijepe srebrene ogrlice po toj cijeni, ali naravno od poštenih ljudi....

Odgovori

Da je ogrlica od srebra, to bih napisala i u naslovu. Moj propust je što u opisu uz pridjev srebrna fali riječ boja. A o poštenju krenimo. Naravno da se za 10 kn NE može kupiti ogrlica od srebra, osobito ne od poštenih ljudi. Dotični je ponudio za spomenutu ogrlicu skupa s poštarinom 20 kn. U tome je i provizija za prodaju. Da je bio pristojniji u komunikaciji ja bih mu vratila novce (zbog mog previda) i rekla da zadrži ogrlicu, koju sam poslala u ukrasnoj vrećici iako to ne piše u opisu. Najprije je lagao da je potrgana, a onda da je hrđava (provjerila sam je prije slanja). iz prepiske: Njegov prijedlog: ''Možete mi vratiti novce u cijelosti i ja vam vratim ogrlicu. U protivnom znate kako ide postupak.'' Ja pristajem na to.''vratite ogrlicu i ja ću vam vratiti novce. Tim redom.'' i onda opet odgovor kupca:''Tim redom ne dolazi u obzir, jer ne želim plaćati još poštarinu za smeće koje ste mi poslali.'' Na PITANJE o poštenju i laganju je odgovoreno.

Cista 5!

Sve OK

naušnice odlične..brz dogovor..pohvala za suradnju

naušnice odlične..brz dogovor..pohvala za suradnju

Ugodna komunikacija.Brza i sigurna dostava.Sve najbolje preporuke za prodavatelja.

uspješna suradnja,moje preporuke!

uspješna suradnja,moje preporuke!

Po dogovoru.

Prekrasne naušnice i brzo obavljena kupovina.

Dobra komunikacija, lijepi predmeti, uredno pakiranje ... ukratko preporuka.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.