27. Travnja, 2024. 07:27:08
Kategorije
Negativne ocjene
(1)
(2)

Jedan od pet staklenih predmeta koje sam uredno platio – dobio sam polomljen, a dijelovi stakla su nedostajali, što me je navelo na jedini logičan zaključak kako je predmet i upakiran slomljen. Gospođu sam odmah upoznao sa situacijom, uputio joj nekoliko slika slomljenog staklenog čepa kojem fale dijelovi, te zatražio zamjenski predmet, ostavivši joj 40-ak dana da odreagira. Osoba se osjetila uvrijeđena mojim mailom, ustvrdila kako je predmet upućen ispravan, grubo me izvrijeđala i zaprijetila mi negativnom ocjenom. Što je previše - previše je, makar i od jedne dame bilo. Tijekom vremena sam na aukciji.hr bez problema i s povjerenjem kupovao predmete vrijedne više tisuća kuna. Iako se u ovom slučaju radi o zaista minornoj vrijednosti, njen ružan i arogantan nastup zaslužuje jedino negativnu ocjenu i trajni prekid bilo kakve suradnje.

Odgovori

Kupac koji lažno optužuje, koji nije spreman na bilo kakav dogovor, ženomrzac koji me grubo izvrijeđao. Dovoljno i previše za njegovu suspenziju s Aukcija! Ako ipak sa njm budete imali ikakava posla upozoravam vas na krajnji oprez !!!

Prodavačicu ne preporučujem - prodala je oštećenu robu jer se, kako kaže, u poštanske markice ne kuži iako ne treba biti ne znam što da bi se moglo zaključiti da markice koje su prelijepljene selotejpom ili one kojih fale komadići nisu ni za što! Komunikacija se, iz početne dobre, pretvorila u lošu i nekulturnu nakon što sam izrazila svoje nezadovoljstvo kupljenim.. Povrat novca ili vraćanje pošiljke ne dolaze u obzir, ali zato zahtjevanje za pozitivnom ocjenom da! Strašno..

Odgovori

Kakva laž! U slijedecem e-mailu sam nudila povrat novca, a na taj mail nikad nije odgovorila (postoajnje maila mogu dokazati) A o nekulturi - gospodja valjda nije navikla na elektronicku komunikaciju gdje covijek moze ispasti nepristojan iako mu to nije bila namjera.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.