26. Travnja, 2024. 14:13:53
Kategorije
Sve ocjene
(2)
(0)

Super jednostavno i brzo

5++++++

Kupac za preporuku, brzo javljanje i brza uplata. Jednostavna komunikacija.

Sve 5 preporučujem

Odlicna suradnja! Od kvalitetne i jednostavne komunikacije, preko ulozenog truda u zastitu i pakiranje predmeta za slanje do stanja kupljenog predmeta. Top preporuke za ovog prodavatelja!

Sve 5! Preporučam.

Sve 5!

Odličan kupac, brza uplata i dobra komunikacija. Hvala!

Odličan kupac, brza uplata i dobra komunikacija. Hvala!

Moje preporuke...hvala.

Pokušao dogovoriti sa prodavacem da uplatim 6% od cijene da nitko ne bude na gubitku ali nije pristao. Kriv sam jedino sto nista nisam pitao tijekom aukcije ali kao sto sam kasnije vidio prodaje lazne kovnice i pravi se da ne zna dali su originali ili ne.. Novcic je laznjak a to nije napisano u opisu.

Odgovori

Jeli novčić pravi ili kopija, ne znam, kao što sam i napisao u porukama nisam stručnjak. Da sam stručnjak koji može potvrditi je li pravi početna cijena sigurno ne bi bila 1 kuna. Prodavač je bidao za predmet 11 puta i 11 puta vidio opis novčića. Tek na kraju aukcije zahtjeva zlatni novčić iako u opisu jasno piše pozlaćeno. Vjerovatno je ovo standardni način kupca - izbida predmet pa odustaje trošeći svima vrijeme

Jako lijepa i ugodna suradnja. Svake preporuke

Sve 5 !

sve u najboljem redu, preporuka

Sve uredno i brzo.

odličan prodavatelj...sve preporuke

Odlična suradnja.Preporuke.

Sve preporuke!

Preporučam suradnju

Sve odlično!! Moje preporuke! 5+++++

sve super 5+++'

Cista 5

sve korektno i prema dogovoru

sve 5++

veoma brz i pouzdan, čista 5+++

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.