28. Travnja, 2024. 00:01:35
Kategorije
Sve ocjene
(3)
(5)

Sve u najboljem redu, lijep pozdrav!

Svaka čast prodavaču. Kupio sam od njega mobitel zaboravivši loše iskustvo otprije 2 godine i nije razočarao: Mobitel mi je stigao, sa ohohoho zakašnjenja a kad kažem stigao želim reći dočekao me kod poštanskog sandučića. Poludio sam i htio krenuti na poštu, ali onda sam vidio da nije poštar kriv!!! Također postalo mi je jasno zašto mi uporno nije davao broj pošiljke za koji sam pitao 3 puta. Mobitel od 2000kn, umotan tako da tko pogleda se s obje strane kutije vidi da se radi o mobitelu, On je poslao kao najobičnije pismo da bi na naplaćenoj mi poštarini od 20kn umjesto 15kn koliko bi koštala najeftinija preporuka platio 8.80kn za obično pismo i uštedio 6-7kn bez ikakve potvrde i dokaza bilo o slanju bilo primitku.. Tako da svaka budala ili lopov ga može uzeti i nikom ništa, a vjerojatno da je nestao bi tvrdio tvrdili da sam ga ja primio ali ne želim reći... Blago je reći da kad pomislim na ovo se uzrujam... Svaka čast...

prodavac za cistu peticu !!!!

prodavac za cistu peticu !!!!

sve Ok,super sa preporukom antart-a !!!

Moja preporuka.

prodavac za 5

prodavac za 5

odlican prodavac

odlican prodavac

odlican prodavac

Sve ok

Uredna komunikacija

Sve za 5+

sve 5+++++

Sve po dogovoru. 5+

sve ok.. moje preporuke

Sve OK Predmet dostavljen.

Sve 5,brza dostava,mobiteli kao i opisani.

Sve super !

Sve 5...preporuka......

Iako imam zamjerki kod oplsa stanja, ipak prolazna pozitivna ocjena

Kupac za poželiti..ozbiljan,brz i zadovoljan!Sve 5!

Kupac za preporučiti.5+

SVE SUPER MOJE NAJVECE MOGUCE OCJENE I POHVALE VESELIM SE PONOVNOJ SURADNJI

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.