28. Travnja, 2024. 07:18:39
Kategorije
Neutralne ocjene
(2)
(0)

Bez komentara

Odgovori

Normalno je da nemate komentara, pa ste ovako podlo dali neutralnu ocjenu. samo da vas podsjetim, ni nakog par poruka niste se udostojili javiti, niti ostvariti bilo kakav kontakt sa mnom kao prodavačem. Pravila sudjelovanja na mojim aukcijama su jasna, dobili ste negativnu ocijenu iz gore navedenih razloga. Ova neutralna ocjena neće uzdrmati moj rejting na Aukcijama, a vi se naućite da ni u trgovinu ne idete ako nemate novaca, krajnje ste neozbiljan tip. Svako dobro vam želim.

bez komentara

Odgovori

Normalno je da nemte komentara, pošto ste stavili pogrešan opis predmeta kojega prodajete tako da ste u biti prodali neispravan predmet, iz tog razloga ste dobili neutralnu ocjenu, inaće osobno izbjegavam davati negativne ocjene. Svakako Vas u buduće treba izbjegavati na Aukcijama. Poštovanje i svako dobro.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.