27. Travnja, 2024. 17:24:29
Kategorije
Neutralne ocjene
(4)
(0)

Odlična komunikacija, brza isporuka, ali predmet koji je došao neispravan i u lošem stanju, možda samo da se malo pripazi na to.

Odgovori

Poštovani kompas je poslani potpuno nov i ispravan. Ne razumijem zašto mi se niste obratili da vidimo u čemu je problem?

Opis proizvoda jedan došao drugi... Rečeno da su noževi "oštri ko britva" a noževi tupi da ne možeš prerezat niti komadić kolača... Također ne znam jeli prodavatelj možda imao više proizvoda pa je krivi poslao jer predmet nije novi a to potvrđuju oštećenja na ručkama i osušene kapi (vjerojatno vode) koje se vide po oštricama... U svakom slučaju ovo zaslužuje negativnu ocjenu ali vidim da je nema niti jedne i mislim da će i ovako biti ja se nadam popravaka... U svakom slučaju nadam se daljnjoj suradnji i popravku ovih loših stvari... Srdačan pozdrav

Odgovori

Prodavatelj ima 6 kutija tih noževa i svi su novi. Imam samo jedno pitanje za vas,zašto mi se niste javili i rekli u čemu je problem prije nego što ste me ocijenili ?

Jedna cijena dogovorena, druga se tražila po preuzimanju, nekorektno!!!!

Odgovori

Nije vas sram ? Ma tko sam ja da vam sudim, nek vam sudi onaj tko če i meni. A samo spomenite da je nesporazum i da nije namjerno.

Što dalje od ovog korisnika!!!

Odgovori

I još vas nije sram lagati ?

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.