27. Travnja, 2024. 13:36:08
Kategorije
Negativne ocjene
(0)
(5)

odustao od prodaje iz neutvrđenih razloga, jako veliko razočarenje...

NAKON 30 DANA NI NOVCA NITI ROBE. IGNORIRA PORUKE I POZIVE. UKRATKO PREVARANT.

kupac nije uplatio iznos, te je odustao od kupnje. Na žalost moram dat negativnu ocijenu.

Odgovori

Prodavatelj je u potpunosti u pravu,nisam uplatio izlicitiranu cijenu zbog prometne nezgode te neplaniranih troškova vezanih za istu.

Prodavac koji obojeni metal prodaje pod zlato!!! nemogu mu ni robu vratiti posto prodavac nije niti od rijeci niti imalo covjek. Iman milijun toga za napisati ali neman volje posto niko ovo nece ni gledati jer prodavac ima previse poz ocjena tako da ce se misliti da lazem.

Odgovori

Poštovani kupac je isti "obojeni metal" stavio na aukciju pod zlato,što više reći?

Odmah nakon zavrsetka aukcije poslala sam mu mail sa svim podacima na koji se uopce nije javio. Dva i po dana nakon toga mu saljem drugi mail sa molbom da mi se javi ukoliko je odustao od kupnje te ga podsjecam da je na aukcijama pisalo da se transakcija mora dovrsiti unutar 5 dana na što, mlako i nezainteresirano piše u jednoj rečenici da će platiti u dogovorenom roku. Opet niti glasa od njega da bi 2 dana kasnije opet dobio posjetnik za aukciju na koju opet zainteresirano odgovara sa:"ne brinite, bit ce placeno u roku...". Cetvrta poruka je isla kao opomena, NAKON sto je rok prosao i koju je uspio procitati ravno 41 sekundu nakon slanja (ocito je stalno na netu) te se OPET ne javlja na nju niti pokazuje zelju uplatiti kupljeni predmet. Na aukcijama je bilo jasno naznaceno da se transakcija mora dovrsiti unutar 5 dana ali da je imao minimum kulture da se javi na mail te zamoli da pričekam i 2 tjedna iz xyz razloga-ja bi rekla:"nema problema!" ali kako nema kulture niti u tragovima i kako uopće nije čovjek od riječi nemam druge nego dati negativnu ocjenu. Neznam kakav je kao prodavac ali kao kupac je izrazito nekulturan ili je covjeku jednostavno previse za izdvojit za predmet 39 kuna koji je kupio koristeci opciju "Kupi odmah!". Na kraju je, debelo NAKON roka placanja ipak uplatio novce te umjesto da na uplatnici u svrhu upise svoj nick ili barem javi mailom da je uplatio, kako je bio zamoljen, on je napisao „polog“, mejlom se uopce nije javljao tako da nisam mogla vidjeti tko je uplatio pa sam mu OPET slala mail da mi kaze jel on uplatio taj "polog" te da mi pošalje adresu ako jest uplatio-za što mu je opet trebalo vremena i vremena... Poslala sam mu predmet i svakom slucaju-ne zelim poslovati sa njime apsolutno nikad vise te svakom prodavaču savjetujem isto.

Odgovori

Poštovanom korisniku nedostaje malo pismenosti,a o ostalom prosudite sami...Priznajem da sam zakasnio sa uplatom "debelih" 36 sati,no zato ni nakon 100 sati nisam dobio plaćeni predmet ( 39 + 15 kn ),pošto je sada 20:19 sati izgleda da šuriken neću dobiti ni u idućih "debelih" 20 sati. 120:36 =3,333 puta duže čekam što je dovoljno za davanje iste ocijene...

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.