27. Travnja, 2024. 14:32:34
Kategorije
Negativne ocjene
(2)

Ne javlja se

Nema uplate. Negativna da ne platim proviziju za neplačeni predmet.

Odgovori

Zbog eskalacije s virusom COVID 19 ne primam pošiljke do daljnjega te za iste ne uplačujem novac. Odnosno, ne bidam i ne dajem ponude za iste.

Prodavatelj se ni nakon višestrukih kontakata ne javlja ... kao niti na opomenu ( ni nakon 15 dana od kupnje ). Uredno čita poruke ... šalje okolo poruke ... Zaključak očigledno mu ne ogovara postignuta cijena. Zato po pravilu negativna ocjena. A ostalima koji ovo čitaju ... za opomenu ... neka pregledaju negativne ocjene ima ih i u prodaji i u kupnji ... zaključak o donesite sami.

Odgovori

Bravo! Sve si pogodija! Ne da mi se gnjavit s pakiranjem i slanjem slike na kojoj bi popušija 100 Eura. Predmet nisi platio, predmet nisi ni dobio! I svi sretni! Eto, živija mi, i hvala ti na negativnoj ocjeni.

Kupac nije platio sliku u terminu koji je razuman, govori da je štancano da je vidio istu sliku kod kolege.. Slika je orginalno i jedinstveno ulje na platnu koje sam osobno preuzeo od Milana Dragije, za što jamčim moralno , krivično i materijalo.. a da ne spomenem da je kupac sliku koju nije platio dalje nudio na facebook marketu bez da ju je platio i imao. Ja bi pod svaku cijenu odradio transakciju, ali to nije bilo moguće! negativna ocjena radi povrata provizije!

Odgovori

Pa ovo je pravi roman! Koje fantazije! Hahahahhha

Ne javlja se. Negativna zbog povrata provizije.

Odgovori

I ja Vama želim sretan Božić

Nije platio

Odgovori

Smrdilo mi je na prevaru. Imam pravo odustati

Kupac se ne javlja, ne odgovara niti čita poruke preko Aukcija, Veoma neozbiljno i nekorektno.

Odgovori

Bio sam bolestan i bez mogućnosti da odgovorim.

Kupac odbija platiti predmet. Nepristojan je i navodi da će platiti kada se to njemu bude htjelo. Nije spreman ni na kompromis da refundira trošak provizije i objave oglasa. I nakon uzastpnih opomena nastavlja biti svadljiv i arogantan.

Odgovori

Obična zamjena teza i gomile neistina. Vrhunac bezobrazluka je ucjena negativnom ocjenom ako mu ne platim za sve supercombo oglase za predmet. Dobro nije uračunao i ogrivo i stanarinu...Bahat i pravi davež. Gorko iskustvo. Na žalost i toga ima na Aukcije.hr Na ovu negativnu ocjenu odgovoriti ću sa svim pozitivnim ocjenama i suradnjom sa mnoštvom divnih ljudi-korisnika aukcije.hr

prodavač se ni nakon 2 mjeseca od prodaje ne javlja ...

KUPAV SE NE JAVLJA NITI UPLAĆUJE KUPLJENO. NEGATIVNA OCJENA ZBOG POVRATA PROVIZIJE.

Kupac koji ima 2 negativne javlja se tek nakon opomene pred negativnu šturo i kratko da je u inozemsvu mislim da je tu sve sasvim jasno..ide zasluzena negativna ocjena

Odgovori

Nesusretljivost i bezobrazluk prodavatelja. Negativna ocjena...oh, ubit cu se

Ako prodavatelj niti 7 dana od završetka prodaje ne pošalje podatke za uplatu predmeta putem sustava internih poruka

Odgovori

Kakve gnjusobne laži! Zato je korinica i blokirana vjerojatno

Žao mi je ali kupac se ne javlja..

Odgovori

Moje isprike. Bio sam zauzet. Predmet me jos zanima pa cemo se dogovoriti. Ovaj put uspjesno

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.